5 celebrities που η φιλία τους μας κάνει (απλά) να τους ζηλεύουμε!
Ακόμη και οι celebrities έχουν τους κολλητούς τους.

Κανείς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να έχει φίλους. Οι φίλοι μας είναι η παρηγοριά μας, αυτοί που στρεφόμαστε όταν θέλουμε να μιλήσουμε, όταν θέλουμε να χαρούμε και να γιορτάσουμε. Μάλιστα, όλοι έχουμε αυτόν τον φίλο που αποκαλούμαι κολλητό και δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτόν. Έτσι και αυτοί οι celebrities έχουν μία φιλική σχέση που πραγματικά ζηλεύουμε.

Διάσημοι celebrities που έχουν γνωριστεί είτε στα γυρίσματα μίας ταινίες είτε σε κάποιο από τα διάφορα πάρτι που γίνονται στο Hollywood. Όμως, η φιλία τους δε σταματάει στα προσχήματα και στην εικόνα. Είναι πιο βαθιά και, πραγματικά, ζηλεύουμε!

1. Scarlett Johansson και Chris Evans

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας The Perfect Score και για δέκα χρόνια έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα φιλικά ζευγάρια που ζηλεύουμε όσο κανένα!

2. Matt Damon και Ben Affleck

Γνωρίστηκαν όταν και οι δύο ήταν πολύ μικροί. Από τότε έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές, έχουν συγκατοικήσει και έχουν κερδίσει πολλά βραβεία μαζί. Αν δεν είναι αυτό friendship goals, τότε, τι είναι;

3. Tina Fey και Amy Poehler

Οι δύο κωμικές ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1993 και για δύο δεκαετίες έχουν χτίσει μία δυνατή φιλία. Μάλιστα, αποτελούν και ένα από τα κωμικά δίδυμα που λατρεύουμε να βλέπουμε.

4. Taylor Swift και Selena Gomez

Ένα από τα πιο iconic φιλικά ζευγάρια που έχουμε δει ανάμεσα στους celebrities. Γνωρίστηκαν όταν ήταν αρκετά μικρές και άρχισαν να κάνουν παρέα όταν έβγαιναν με τους Jonas Brothers. Η Selena με τον Nick και η Taylor με τον Joe. Από τότε είναι αχώριστες και τις έχουμε δει αρκετές φορές να λάμπουν η μία δίπλα στην άλλη στα διάφορα κόκκινα χαλιά.

5. Julia Roberts και George Clooney

Μία φιλική σχέση που έχει διάρκεια πάνω από 20 χρόνια. Μάλιστα, οι δύο έχουν τόσο καλές σχέσεις που κάνουν πλάκα συνέχεια ο ένας στον άλλο.

Δες ακόμα: Η Chiara Ferragni είναι ξανά έγκυος και το ανακοίνωσε με ένα τρυφερό post στο Instagram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;