Χρύσα Καβράκη: Οι πρώτες δηλώσεις της παίκτριας του GNTM 3 μετά την αποχώρησή της
Όσα είπε η Χρύσα Καβράκη μετά την αποχώρησή της από το GNTM 3.

Χθες, στο επεισόδιο του GNTM 3 παρακολουθήσαμε την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι. Η πρώτη παίκτρια, η οποία αποχαιρέτησε το GNTM 3, ήταν η Χρύσα Καβράκη. Έτσι, η Χρύσα Καβράκη βρέθηκε στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου”, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM 3, ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για τη Θεοδώρα Ρασέλ.

Η Τζώρτζια Γεωργίου αναφερόμενη σε σχόλιο της Ρασέλ που είχε προβληθεί προηγουμένως σχετικά με τη Χρύσα Καβράκη και το φλερτ, η Χρύσα απάντησε ως εξής:

“Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ είμαι ένα πολύ κοινωνικό άτομο και τα πάω καλά και με τα αγόρια και τα κορίτσια και έκανα παρέα με όλα τα άτομα και αυτό από την Ρασέλ που δεν είναι ίδιος χαρακτήρας με εμένα, παρεξηγήθηκε. Εμείς μέσα στο σπίτι δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση με την Ρασέλ, δεν μιλούσαμε οπότε αυτό το επικριτικό σχόλιο που έκανε ήταν εντελώς άτοπο για μένα, δεν πιστεύω ότι έβγαζε νόημα. Δεν ήταν έτσι από κοντά. Θέλει να προβάλει συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δεν την γνωρίζω σαν χαρακτήρα παραπάνω, δεν μπορώ να ξέρω το λόγο που το κάνει αλλά σίγουρα δεν είχε δείξει αυτό πίσω από την κάμερα”.

Επιπλέον, η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τη Χρύσα Καβράκη, αν θα μπορούσε να κάνει μία πρόβλεψη για φαβορί και η ίδια απάντησε ως εξής:

“Σίγουρα τα αγόρια ήταν πιο πολύ φαβορί φέτος, αν και για μένα και η Μαρινέλλα και η Ειρήνη είναι πολύ ωραίες και θα μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα και μπορούν, εννοείται. Τώρα από αγόρι πιστεύω τον Αντρέα και τον Αιμιλιάνο”.

Όσον αφορά τον Ηρακλή, ο οποίος θεωρείται μεγάλο φαβορί για το κοινό, η Χρύσα Καβράκη είπε:

“Ο Ηρακλής είναι όντως πάρα πολύ ωραίο παιδί. Είναι όντως αυτό που είπε και η Μαρινέλλα στο επεισόδιο σαν ψέμα. Το έχει”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Χρύσας Καβράκη στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου” εδώ:

Δείτε επίσης: GNTM 3- Ρασέλ: Ποια παίκτρια φλερτάρει από την πρώτη μέρα και ποιοι έχουν έρθει πολύ κοντά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;