5 κυριακάτικες συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς για την εβδομάδα που έρχεται
Η Κυριακή είναι η καταλληλότερη ημέρα για να προετοιμαστείς για την εβδομάδα που έρχεται.

Η Κυριακή αποτελεί μία από τις ημέρες της εβδομάδας που δε θέλουμε να κάνουμε τίποτα. Προτιμούμε να μείνουμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας και να αφήσουμε την ημέρα να κυλήσει χωρίς πολλά πολλά. Κάτι που δεν είναι και πάντα καλό!

Η Κυριακή, λοιπόν, είναι η ημέρα που πρέπει να βάλεις κάποιες συνήθειες για να σε προετοιμάσουν για την υπόλοιπη εβδομάδα. Είναι η ημέρα που θα σε προετοιμάσει για να αντιμετωπίσεις όλα τα προβλήματα της εβδομάδας που ακολουθεί και θα σε βοηθήσει να είσαι 100% παραγωγικός.

Ποιες είναι οι συνήθειες που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα της Κυριακής για είσαι παραγωγικός την υπόλοιπη εβδομάδα;

1. Κάνε τις δουλειές του σπιτιού

Κάνε όλες αυτές τις δουλειές που αναβάλεις μέσα στην εβδομάδα. Από το να πλύνεις τα πιάτα, να βάλεις μερικά πλυντήρια ρούχων μέχρι και το γενικό του σπιτιού. Η καθαριότητα και ο προγραμματισμός στο σπίτι θα σε βοηθήσουν να μπεις με έναν διαφορετικό αέρα στη νέα εβδομάδα.

2. Βάλε πρόγραμμα

Πάρε ένα ημερολόγιο ή ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα και γράψε όλα αυτά που έχεις (και θέλεις) να κάνεις μέσα στην εβδομάδα. Από τους στόχους που έχεις βάλει στη δουλειά σου, μέχρι το να πας μία βόλτα ή στο γυμναστήριο. Θα σε βοηθήσει αρκετά στο να έχεις καθαρά στο μυαλό σου και πλήρως οργανωμένη όλη την εβδομάδα!

3. ΜΗΝ κοιμηθείς όλη την ημέρα

Μπορεί η Κυριακή να είναι η ημέρα που θέλεις να κάτσεις και να χουζουρέψεις στο κρεβάτι σου. Όμως, καλό θα ήταν να σηκωθείς κάποια στιγμή. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να χαρείς την ημέρα αυτή. Θα τους διαβάσεις παρακάτω…

4. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου

Πάρε ένα καλό βιβλίο για να διαβάσεις. Δες την αγαπημένη σου σειρά. Δες μία καινούρια ταινία. Βγες μία βόλτα. Πήγαινε για έναν καφέ με την παρέα σου ή τη σχέση σου. Κάτσε και ηρέμησε απλά! Ο χρόνος για τον εαυτό μας και μακριά από όλες τις υποχρεώσεις είναι κάτι που πρέπει να βάλουμε στο πρόγραμμα της Κυριακής. Το να φορτίσεις τις μπαταρίες σου είναι πολύ πιο σημαντικό από το να κάθεσαι όλη την ημέρα χωρίς να κάνεις τίποτα.

5. Πάρε χρόνο για να… ανασάνεις

Αφού έχεις κάνει όλα τα παραπάνω ή πριν τα ξεκινήσεις, η Κυριακή προσφέρεται για να περάσεις όσο χρόνο θέλεις, απλά, ανασαίνοντας και χαμένος στις σκέψεις σου. Πάρε τον καφέ σου και κάτσε στο μπαλκόνι σου χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Αυτός ο χρόνος είναι αρκετά σημαντικός για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα με την υπόλοιπη εβδομάδα!

Δες ακόμα: 6 + 1 λόγοι που η Κυριακή είναι η πιο «σάπια» ημέρα της εβδομάδας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1