Τα 7 πιο ασυνήθιστα μοντέλα που θα συναντήσεις στον χώρο της μόδας
Ο χώρος της μόδας έχει αλλάξει τελείως με την παρουσία αυτών των μοντέλων.

Αν έχεις παρακολουθήσει καθόλου GNTM (έλα, μην κρύβεσαι, όλοι ξέρουμε πώς το βλέπεις) θα έχεις έρθει συχνά αντιμέτωπος με τη λέξη diversity (=ποικιλομορφία). Είναι μία λέξη που, στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλη δύναμη.

Τέρμα πια τα πολύ αδύνατα μοντέλα (στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας), τα υπερβολικά πρότυπα ομορφιάς και όλα αυτά που γνωρίζαμε για τον χώρο αυτό. Πλέον, βλέπουμε plus size μοντέλα να κατακτούν τις πασαρέλες και να μας δίνουν πιο υγιή πρότυπα ομορφιάς.

Εμείς σου βρήκαμε μερικά ασυνήθιστα μοντέλα που πρέπει να γνωρίζεις!

1. Sara Geurts

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hello beauties I’m sorry for the MIA it’s been a long month filled with ups and downs..especially with my health. So heres a few unreleased shots. Getting lost in nature & greenery ?? #ehlersdanlossyndrome #loveyourbody #greenery #UOonYou ? – @brianaberglund

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Geurts (@sarageurts) στις

Η Σάρα είναι μόλις 26 ετών, αλλά φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Αυτό οφείλεται στο σύνδρομο Ehlers-Danlos, το οποίο εμποδίζει την παραγωγή του κολλαγόνου που είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα του δέρματος.

Στο σχολείο, η Σάρα ήταν ντροπιασμένη από την κατάστασή της και πάντα κάλυπτε τον εαυτό της. Αλλά το 2015, βρήκε το θάρρος να αποκαλυφθεί στον κόσμο για να υποστηρίξει τις γυναίκες που έρχονται αντιμέτωπες με τα προκαθορισμένα πρότυπα ομορφιάς.

2. Cassandra Bankson

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Who needs highlight when you have oil glands? ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cassandra Bankson (@cassandrabankson) στις

Η Κασσάνδρα υπέφερε από ακμή από τότε που ήταν παιδί. Καλύπτε το πρόσωπο, το στήθος και την πλάτη. Έπρεπε ακόμη να εγκαταλείψει το σχολείο λόγω του bullying που αντιμετώπισε από τους συμμαθητές της.

Μια μέρα, δημιούργησε ένα κανάλι στο YouTube όπου άρχισε να αποκαλύπτει την ιστορία της μάχης ενάντια στην ακμή, Έγινε πολύ δημοφιλές και σύντομα έλαβε προσφορές για δουλειά στην βιομηχανία της μόδας. Η Κασσάνδρα στοχεύει να δείξει μέσα από το δικό της παράδειγμα ότι ένα άτομο μπορεί να είναι όμορφο ανεξάρτητα από τις φυσικές ατέλειές του.

3. Devon Aoki

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Have entered the world of @bcompleted….will not be coming out. Halloween x Las Vegas ? picture @danilolewis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Devon Aoki (@devonaoki) στις

Η Devon Aoki είναι το πιο κοντό supermodel στον κόσμο με ύψος μόλις 1,65 μ. Αλλά αυτό δεν επηρέασε ποτέ την καριέρα της. Έχει χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα μοντέλα της δεκαετίας του ’90 και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το 2 Fast 2 Furious και το Sin City. Η εμφάνιση της Ντέβον είναι μοναδική, γιατί πιθανότατα δεν έχεις ξαναδεί άλλη μια κοκκινομάλλα Ασιάτισσα με φακίδες και χοντρά χείλη.

4. Souffrant Ralph

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Souffrant Ralph (@souffrantnyc) στις

Αυτός ο νεαρός άνδρας από την Αϊτή έχει κόκκινα μαλλιά και μια ροή φακίδων σε όλο το σώμα του. Αυτά είναι εξαιρετικά σπάνια χαρακτηριστικά για κάποιον με μαύρο δέρμα και ο Souffrant συγκρίνει με ανυπομονησία τον εαυτό του με μια καμηλοπάρδαλη ή λεοπάρδαλη. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος:

“Σήμερα είμαι περήφανος για τις φακίδες μου, αλλά τις μισούσα. Με βοήθησαν να βγάλω την οικογένειά μου από τη φτώχεια.”

5. Rain Dove

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Chocolate Cake. When eaten in a dress people say “Rough day girl?” Or “Watch it you’re gonna get fat.” In a muscle shirt and pants they say “I remember when I had a high metabolism.” Or “Young mans got an appetite.” To be left alone to enjoy the sweet things in life- I choose shirts, pants, and jackets. @sergioalainbarrios shirt xx #cakecakecake #augustusgloop #lovewins #charlieandthechocolatefactory #gender #ladies #gents #lgbt #gendercapitalism

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rain Dove (@raindovemodel) στις


Η 26χρονη Rain Dove φωτογραφίζεται με δύο διαφορετικούς τρόπους: ως άντρας και ως γυναίκα. Η φύση της έδωσε μια ασυνήθιστη και ελαφρώς αρρενωπή εμφάνιση. Όπως δηλώνει η ίδια:

“Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι ένας άντρας που πρόσθεσε στήθη, και το βρίσκω σοβαρά αστείο. Ποτέ δεν σκέφτηκα τον εαυτό μου ανδρογόνο. Μόνο νόμιζα ότι ήμουν πολύ άσχημη.

Αλλά τότε κατάλαβα ότι μπορώ να κάνω κάτι που οι άλλοι δεν μπορούν.”

6. Molly Bair

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

so much love for @verawanggang thank you for having me close x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molly Bair (@molllsbair) στις

Το μοντέλο Molly Bair, γεννημένο στην Πενσυλβάνια το 1997, έχει μια πραγματικά μοναδική ομορφιά. Η εξωγήινη εμφάνισή της προκάλεσε πολλά προβλήματα όταν ήταν νεότερη, αλλά από τότε που ;egine μοντέλο, δεν είχε τίποτε άλλο παρά θρίαμβο που την ακολουθούσε.

7. Xing Ye Zhi Jian

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#handsome #asian #beatiful #androgenous

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zhi Jian (@xing_ye90) στις

Ο Xing Ye Zhi Jian, από την Κίνα, έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο χάρη στην απίστευτη εμφάνισή του. Είναι σχεδόν σαν να είναι πολύ όμορφος για τον κόσμο μας.

Μερικοί άνθρωποι τον θαυμάζουν και τον αποκαλούν το “κινεζικό ξωτικό”. Ενώ, άλλοι δεν εκτιμούν τη θηλυκότητά του. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι θα υπάρχει πάντα κάποιος εκεί έξω που δεν μας εκτιμά, ανεξάρτητα από το πόσο ιδανικοί είμαστε.

Δες ακόμα: Vogue: 9 μοντέλα μιλούν για την ψυχική υγεία και την αυτοεκτίμηση στο χώρο της μόδας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;