PS5: 7 παιχνίδια που περιμένουμε πώς και πώς για να παίξουμε
Μερικά από τα βιντεοπαιχνίδια που περιμένουμε πώς και πώς στο PS5

Η κυκλοφορία της next-gen κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών Playstation 5 φτάνει όλο και πιο κοντά και πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για την κυκλοφορία της. Πέρα από τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να πας το gaming σε άλλο επίπεδο, αλλά και την προπαραγγελία της νέας κονσόλας, πρέπει να έχεις και μία λίστα με τα βιντεοπαιχνίδια που πρέπει να παίξεις στη νέα σου κονσόλα.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τους τίτλους που περιμένουμε πώς και πώς να παίξουμε στο PS5. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί;

1. Horizon Forbidden West


Το Horizon Forbidden West αποτελεί τη συνέχεια του Horizon Zero Dawn και συνεχίζει την ιστορία της Aloy, μίας νεαρού κυνηγού της φυλής Νόρα. Η νεαρή κυνηγός ξεκινάει μία αναζήτηση σε ένα μυστηριώδες κόσμο που εκτείνεται από τη Γιούτα στην ακτή του Ειρηνικού για να βρει την πηγή μιας μυστηριώδους πανούκλας που σκοτώνει όλα αυτά που μολύνει.

Κυκλοφορεί μέσα στο 2021.

2. Gran Turismo 7

Το νέο παιχνίδι της γνωστής σειράς παιχνιδιών έρχεται με 22 χρόνια εμπειρίας και μας φέρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε gameplay και γραφικά από όταν κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

3. Ratchet & Clank: Rift Apart

Το Ratchet & Clank: Το Rift Apart θα εξερευνήσει την ιστορία του Ratchet και του Clank καθώς διασχίζουν παλιούς και νέους κόσμους σε διαφορετικές διαστάσεις για να σώσουν το σύμπαν από τα καταστροφικά σχέδια του Dr. Nefarious.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με την κυκλοφορία του Playstation 5.

4. Returnal

Ένα sci-fi, ψυχολογικού τρόμου third-person shooter βιντεοπαιχνίδι που θα σε καθηλώσει. Στόχος σου είναι να σπάσεις τον κύκλο χάους που έχει δημιουργηθεί στον εξωγήινο πλανήτη που αλλάζει συνεχώς.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

5. Sackboy A Big Adventure

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ένα νέο platform βιντεοπαιχνίδι που θα λατρέψεις. Οδήγησε τον Sackboy σε νέες 3D περιπέτειες με τους φίλους σου.

Θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου 2020.

6. Demon’s Souls

Το role-playing παιχνίδι περιπέτειας έρχεται πλήρως ανανεωμένο και αναβαθμισμένο για το Playstation 5. To remake αυτό σε προσκαλεί να ζήσεις από την αρχή την ιστορία και αδίσταχτη μάχη του Demon’s Souls.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2020.

7. Destruction AllStars

Το παγκόσμιο φαινόμενο Destruction AllStars έρχεται στη next-gen κονσόλα της Sony και υπόσχεται το απόλυτο… χάος. Μπορείς να χορτάσεις το παιχνίδι είτε οδηγώντας οχήματα είτε παίζοντας ως πεζός.

Θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου 2020.

Δες ακόμα: PS5: 5 αξεσουάρ που θα απογειώσουν την gaming εμπειρία σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;