Aniston και Pitt φλερτάρουν μπροστά στην κάμερα και το διαδίκτυο... λιώνει
Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt βρέθηκαν μαζί on camera για φιλανθρωπικό σκοπό και μας έδωσαν μία από τις καλύτερες στιγμές του 2020.

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt αποτελούν δύο από τους διάσημους ηθοποιούς του Hollywood που μας έχουν απασχολήσει πολύ και η τελευταία κίνησή τους έχει κάνει του φανς τους παγκοσμίως να ξετρελαθούν. Το πρώην ζευγάρι και νυν φίλοι, βρέθηκαν ξανά μαζί για πρώτη φορά on camera, όμως, για φιλανθρωπικό σκοπό και, όχι, για αυτό που νομίζεις!

Μετά από χρόνια, το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί για φιλανθρωπικό σκοπό και τις ανάγκες της ανάγνωσης μίας ταινίας, του “Fast Times at Ridgemont High” παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς. Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης οι Ντέιν Κουκ, Μόργκαν Φρίμαν, Χένρι Γκόλντινγκ, Σία Λεμπούφ, Μάθιου Μακόναχι, Τζίμι Κίμελ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζον Λέτζεντ, Ρέι Λιότα αλλά και ο Σον Πεν, που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία το 1982.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία του Pitt και της Anniston έκλεψε την παράσταση!

Ο Pitt υποδύθηκε τον Μπράντ Χάμιλτον, ο οποίος βάσει ρόλου έπρεπε να φαντάζεται τον χαρακτήρα της Anniston, Λίντα Μπάρετ, με μπικίνι. Οπότε, το φλερτ και ο ερωτισμός ήταν βασικά συστατικά της σκηνής τους μαζί και μπορείς να φανταστείς τι έγινε…

Η Aniston ξεκινάει λέγοντας:

“Γεια, Brad. Ξέρεις πως πάντα πίστευα πόσο χαριτωμένος είσαι. Νομίζω ότι είσαι τόσο σέξι. Θα έρθεις σε μένα;”

Ενώ, σε άλλο παράθυρο η Julia Roberts ξέσπασε σε γέλια!

Τα έσοδα της διαδικτυακής αυτής συνάντησης- κορυφής θα διατεθούν στη μη κυβερνητική οργάνωση CORE (Community Organized Relief Effort) του Sean Penn και την Reform Alliance.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Jennifer Aniston and Brad Pitt’s recreation of Fast Times at Ridgemont High’s infamous pool scene was… transcendently steamy, to say the least. And Pitt, bless him, blushed through the scene as the rest of the cast—including Julia Roberts, Morgan Freeman, Sean Penn, Henry Golding and more—dissolved into embarrassed laughs. Read more about the full reunion at the link in bio. ?: @coreresponse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair) στις

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί παραμένουν φίλοι και εκτός οθόνης. Τον Ιανουάριο, πηγές είχαν αναφέρει στο Variety, τα εξής:

“Είναι φίλοι και χαρούμενοι. Δεν θέλουν τίποτα άλλο παρά ευτυχία ο ένας για τον άλλον. Είναι ευτυχισμένη που ο Μπραντ επέστρεψε στη ζωή της ως φίλος, αλλά αυτό είναι, τίποτα περισσότερο.

Ο Brad και η Jen έχουν μια υπέροχη σχέση που μπορεί να φαίνεται μερικές φορές ερωτική. Έχουν μία ξεχωριστή ενέργεια όταν είναι μαζί, αλλά επιμένουν ότι τα πράγματα είναι καθαρά πλατωνικά και τίποτα περισσότερο από αυτό.”

Και στο Twitter έγινε χαμός…

Δες ακόμα: Brad Pitt: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του ηθοποιού και μοιάζει πολύ με την Angelina Jolie

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;