Φοιτητική ζωή: 4 εφαρμογές που θα την απογειώσουν
Αυτές οι εφαρμογές θα κάνουν την φοιτητική σου ζωή ακόμη καλύτερη!

Όπως και να το κάνουμε η φοιτητική ζωή περιλαμβάνει μερικά από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά χρόνια της ζωής μας. Αυτά τα 4-5 (ή και παραπάνω) χρόνια της ζωής μας, η καθημερινότητά μας αλλάζει άρδην σε σύγκριση με τη ζωή του Λυκείου, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο χαλαρή συγκριτικά με τους ρυθμούς που αποκτάει, όταν μπαίνουμε στους ρυθμούς της επαγγελματικής μας ζωής.

Αν και η φοιτητική ζωή χαρακτηρίζεται από χαλαρότητα και απλότητα, πάντα τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Και με αυτό εννοούμε πιο χαλαρά, πιο απλά και γενικώς πιο… ανθηρά! Για αυτό το λόγο παρακάτω παραθέτουμε μερικές εφαρμογές που σίγουρα θα αλλάξουν την καθημερινότητα της φοιτητικής σου ζωής προς το καλύτερο.

Ας τις δούμε!

1. Mint: Για να διαχειρίζεσαι σωστά τα οικονομικά σου

Το Mint είναι εκεί για να σε βοηθήσει με τα οικονομικά σου. Φυσικά, δε θα αυξήσει ως δια μαγείας τα έσοδά σου, αλλά βάζοντας τις πληροφορίες της πιστωτικής σου κάρτας, το Mint καταγράφει σε κατηγορίες όλες σου τις αναλήψεις και τις αγορές. Μπορείς να δεις λοιπόν πόσα χρήματα έχεις στην άκρη, να θέσεις στόχους και να βλέπεις τι συμβαίνει με την κάρτα σου. Η εφαρμογή είναι ασφαλής και ανήκει στη γνωστή εταιρεία Intuit.

2. Any.do: Για τις στιγμές που έχεις πολλά να κάνεις

Το Any.do είναι εκεί για να ικανοποιήσει όλους τους ψυχαναγκασμούς σου με τις τέλειες to-do λίστες. Το any.do είναι απλό στη χρήση και μπορείς να προσθέσεις όσα tasks θέλεις μέσα στην ημέρα. Όταν τα ολοκληρώσεις, απλώς πατάς δεξιά και αυτά εξαφανίζονται. Χρήσιμο, εύκολο και απλό.

3. Meditopia: Για τις στιγμές που θέλεις να χαλαρώσεις (και δε μπορείς)

Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές και πιθανότατα θα διαπιστώσεις ή ίσως έχεις ήδη διαπιστώσει και εσύ, η φοιτητική ζωή είναι μία περίοδος, κατά την οποία έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο. Βέβαια, πάντα υπάρχουν στιγμές στις οποίες μπορεί να αγχωθείς και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό. Για αυτό το Meditopia θα σε βοηθήσει με δύο τρόπους: αφενός θα μπορέσεις να μάθεις περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου και αφετέρου μέσω του διαλογισμού να… χαλαρώσεις!

Το Meditopia είναι ένα app, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και κοιμηθείς καλύτερα και πιο ποιοτικά, αλλά και να «σκάψεις» στα έγκατα της ψυχής σου προκειμένου να τη μάθεις λίγο καλύτερα. Το Meditopia προσφέρει πάνω από 250 συνεδρίες διαλογισμού στα αγγλικά και τα ισπανικά. Εκτός από guided meditation, μπορείς να διαλογιστείς ακούγοντας χαλαρή μουσική σε συνδυασμό με ήχους της φύσης (π.χ. βροχή) ή να ακολουθήσεις συνεδρίες διαλογισμού που αφορούν συγκεκριμένα θέματα, όπως είναι για παράδειγμα η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και η ευγνωμοσύνη.

4. UNIpad: Για όλες τις στιγμές

Το UNIpad είναι μία εφαρμογή που θέλει να συγκεντρώσει όλα όσα χρειάζεσαι στη φοιτητική σου ζωή στο κινητό σου. Πρόκειται για ένα app, το οποίο προσφέρει ενδεικτικά καθημερινή ενημέρωση για όσα αφορούν τον φοιτητόκοσμο, όπως: Τα νέα στέκια, την άμεση επαφή με άτομα στη σχολή σου, αλλά και με κάθε άλλη σχολή.

Γενικώς, το UNIpad είναι εκείνο το app που είναι διαμορφωμένο, ώστε να βοηθάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποιον/-α σπουδάζει στην Ελλάδα και, για αυτόν τον λόγο, δεν πρέπει να λείπει από τις εφαρμογές που θα έχεις στο κινητό σου, ως φοιτητής ή φοιτήτρια!

 Μπορείς να κατεβάσεις το UNIpad εδώ!

Δείτε επίσης: Φοιτητικό σπίτι: 4 συμβουλές για να το καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
FT
1 - 1
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;