Netflix: Οι 5 δημοφιλέστερες σειρές της πλατφόρμας σήμερα
Οι πέντε σειρές που βρίσκονται στις τάσεις του Netflix σήμερα!

Αν θέλεις να δεις κάτι στο Netflix, αλλά νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, τότε ίσως είναι καιρός να ρίξεις μία ματιά στις τάσεις. Άλλωστε όλο και κάτι θα ξέρουν οι υπόλοιποι χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έχουν «εθιστεί» σε αυτές τις σειρές.

Κάποιες είναι νέες σειρές εξ’ ολοκλήρου, ενώ κάποιες άλλες μόλις κυκλοφόρησαν κάποια νέα σεζόν έχοντας κατακτήσει την καρδιά του κοινού εδώ και καιρό. Όλες όμως αξίζουν το χρόνο σου και είναι σίγουρο πως αν τις ξεκινήσεις δε θα το μετανιώσεις.

Ποιες είναι αυτές οι σειρές; Ας τις δούμε παρακάτω!

5. Ο νεαρός Βαλάντερ

Υπόθεση: Ο Κουρτ Βαλάντερ μόλις έχει αποφοιτήσει από την Αστυνομική Ακαδημία και γίνεται μάρτυρας ενός στυγνού εγκλήματος. Θα προσπαθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση υπό την προστασία του αστυνομικού διευθυντή Χέμπεργκ.

4. How To Get Away With Murder

Υπόθεση: Το How to Get Away with Murder ακολουθεί την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Ανναλίζ Κίτινγκ, μιας καθηγήτριας ποινικού δικαίου στο φανταστικό Πανεπιστήμιο του Μίντλετον στη Φιλαδέλφεια, μία από τις πιο εκλεκτές νομικές σχολές στην Αμερική. Η Ανναλίζ επιλέγει μια ομάδα από τους καλύτερους μαθητές της τάξης από το πανεπιστήμιο της για να εργαστούν στο γραφείο της.

Στην προσωπική της ζωή, η Ανναλίζ ζει με τον σύζυγό της, Σαμ Κίτινγκ, αλλά έχει επίσης και μια μυστική σχέση με τον Νέιτ Λέιχυ, ένα τοπικό αστυνομικό της Φιλαδέλφειας. Καθώς η επαγγελματική και προσωπική της ζωής της ξεκινούν να συγκρούονται, η Ανναλίζ και οι μαθητές της άθελά τους περιπλέκονται σε μια πλοκή δολοφονίας.

3.  Lucifer

Υπόθεση: Το Lucifer είναι η σειρά που πέρασε κυριολεκτικά από 40 κύματα για να σωθεί και να βρίσκεται πλέον -δικαίως- στο Netflix με την πέμπτη σεζόν να έχει καθηλώσει τους πάντες. Αν δεν έχεις δει την πρώτη σεζόν θα πρέπει να ξέρεις ότι η υπόθεση ακολουθεί τον Lucifer Morningstar, τον Διάβολο, που έχει βαρεθεί και είναι δυστυχισμένος ως ο Άρχοντας της Κόλασης, και παραιτείται από το θρόνο του εγκαταλείποντας το βασίλειό του για το Λος Άντζελες. Ο Lucifer έχει ένα κλαμπ στο Λος Άντζελες, που ονομάζεται «Lux», με τη βοήθεια της δαιμονικής συμμάχου του Mazikeen. Ο Lucifer εμπλέκεται με την Αστυνομία, όταν ξεκινάει να βοηθήσει την Ντετέκτιβ Κλόη Ντέκερ σε μια αστυνομική υπόθεση και εν τέλει γοητεύεται από αυτήν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Lucifer βρίσκεται στις τάσεις του Netflix συνεχόμενα παραπάνω από 2 εβδομάδες.

2. Away

Υπόθεση: Η Έμα Γκριν φεύγει ως επικεφαλής μίας αποστολής στον Άρη και πρέπει να αφήσει πίσω της το σύζυγό της και την έφηβη κόρη της. Από την ομάδα του οραματιστή δημιουργού του “Friday Night Lights” έρχεται μια επική, συγκινητική ιστορία για την αγάπη και τη θυσία, με πρωταγωνίστρια τη δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ.

1. Cobra Kai

Υπόθεση: Δεκαετίες μετά το τουρνουά που άλλαξε τη ζωή τους, η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Τζόνι και τον Ντάνιελ αναζωπυρώνεται σε αυτό το σίκουελ των ταινιών “Καράτε Κιντ”.

Οι σεζόν 1 και 2 ήρθαν στο Netflix στις 28 Αυγούστου, ενώ η σεζόν 3 έρχεται το 2021.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης: Netflix: 4 «μαφιόζικες» ταινίες για απόψε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;