ΕΑΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ανά Πρόγραμμα (Εισαχθέντες & Απορριφθέντες)
Δείτε τα αποτελέσματα για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο εδώ!

ΕΑΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ανά Πρόγραμμα (Εισαχθέντες & Απορριφθέντες)

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων για εισαγωγή στα Προγράμματα Σπουδών, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, πραγματοποιείται ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής.

Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε Εδώ.

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηρισμό της αίτησής σας κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών, που ενεργοποιήσατε μετά την ενημέρωση που λάβατε στην προσωπική ηλεκτρονική σας αλληλογραφία, κατόπιν της επιτυχούς υποβολής της ηλεκτρονικής σας αίτησης.

Διευκρινίσεις:

• Σε περίπτωση που δεν έχετε εκδώσει κωδικούς πρόσβασης για την πλατφόρμα ενημέρωσης των αποτελεσμάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης helpdesk@eap.gr για τις οδηγίες απόκτησης κωδικού.

• Προς διευκόλυνσή σας και για τον λόγο ότι ο όγκος των τηλεφωνικών κλήσεων την τρέχουσα περίοδο που δέχεται το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα αυξημένος, θα σας συνιστούσαμε να επικοινωνείτε με το Πρόγραμμα Σπουδών σας αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (δείτε εδώ).

• Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξη helpdesk@eap.gr.

Όλα τα νέα για τη φοιτητική ζωή στο Neolaia.gr!

Τμήμα Μητρώου Φοιτητών

Το Τμήμα Προσωπικού είναι αρμόδιο για θέματα που αφορούν την υπηρεσιακή κατάσταση των μελών του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΣΕΠ) και του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου.

Σας ενημερώνουμε ότι με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών και κατ’ επέκταση την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Μητρώου Φοιτητών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, οι ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους φοιτητές, από την Δευτέρα, 10/10/2016, διαμορφώνονται ως εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. μέχρι τη 13:00 .

Από την παραπάνω ρύθμιση εξαιρούνται το Παράρτημα Αθήνας, οι Πύλες-Πόλοι και το Γραφείο Πληροφοριών – Πρωτοκόλλου. Το ωράριο λειτουργίας του Γραφείου Πληροφοριών – Πρωτοκόλλου είναι από τις 07.30 π.μ. μέχρι τις 07.30 μ.μ.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε, κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων (email) των Προγραμμάτων Σπουδών σας.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.eap.gr/el/

Όλα τα νέα για τη φοιτητική ζωή στο Neolaia.gr!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΕΚΠΑ: Σε ποιο Τμήμα αναβάλλονται επ’ αόριστον οι εξετάσεις λόγω επεισοδίων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;