Big Brother: Η μεγάλη ανατροπή στην πρεμιέρα του ριάλιτι
Το Big Brother επέστρεψε και στην πρεμιέρα του είχε μία μεγάλη ανατροπή για τους παίκτες.

Το Big Brother ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου. Στην πρεμιέρα γνωρίσαμε τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στην μεγάλη επιστροφή του ριάλιτι και είδαμε λίγο τις αλλαγές που επιφυλάσσει το νέο Big Brother του ΣΚΑΙ. Και εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα, ο Μεγάλος Αδελφός αποφασίσει να αιφνιδιάσει τους διαγωνιζόμενους και τους τηλεθεατές.

Ενώ, όλοι οι παίκτες είχαν μπει στο σπίτι του Big Brother και έμενε ακόμη ένας για να ολοκληρωθεί η πρεμιέρα και η γνωριμία με τους παίκτες, ο Μεγάλος Αδελφός άνοιξε τις πόρτες και έβαλε δύο διαγωνιζόμενους! Αυτοί ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Δημήτρης Πυργίδης.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι 27 ετών, κατάγεται από την Αθήνα και είναι ιδιοκτήτης εταιρίας υπενοικίασης σκαφών. Γυμνάζεται καθημερινά και από μικρό παιδί του άρεσαν τα αθλήματα. Έχει υπάρξει πρωταθλητής Ελλάδος στο Κick Boxing με πολλές συμμετοχές σε αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το άθλημα που τόσο αγαπά. Δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να δοκιμάσει τα όριά του και να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού του.

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας. Η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητα είναι τα δυνατά του σημεία. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες. Όπως ο ίδιος λέει, δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να προκαλέσει το… ΧΑΟΣ!

Με την είσοδο αυτών των δύο παικτών, ο Μεγάλος Αδελφός ενημέρωσε τους παίκτες πως από τους δύο διαγωνιζόμενους μόνο π ένας θα έμενε στο σπίτι του Big Brother. Δηλαδή, από την πρεμιέρα του ριάλιτι θα είχαμε μία αποχώρηση! Για το ποιος από τους δύο παίκτες θα έμενε, έπρεπε να αποφασίσουν οι υπόλοιποι 15 διαγωνιζόμενοι!

Έτσι, κλήθηκαν να αποφασίσουν με ποιον από τους δύο Δημήτρηδες θα έπρεπε να μοιραστούν την καθημερινότητα τους από εδώ και πέρα.

Εκείνος που κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης. Έτσι, ο Δημήτρης Κεχαγιάς έπρεπε να αποχωρήσει οριστικά από το σπίτι του Big Brother.

O Μεγάλος Αδελφός, όμως, θέλησε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και να παραμείνει μαζί με τους υπόλοιπους. Και αυτό γιατί είχε, ήδη, μπει σε 8ημερη καραντίνα και βρέθηκε τόσο κοντά στο να μπει στο σπίτι!

Δες ακόμα: Big Brother: Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα – Αυτοί είναι οι παίκτες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;