Netflix: Οι 5 δημοφιλέστερες σειρές στην Ελλάδα σήμερα
Οι πέντε σειρές που βρίσκονται στις τάσεις του Netflix σήμερα!

Αν θέλεις να δεις κάτι στο Netflix, αλλά νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, τότε ίσως είναι καιρός να ρίξεις μία ματιά στις τάσεις. Άλλωστε όλο και κάτι θα ξέρουν οι υπόλοιποι χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έχουν “εθιστεί” σε αυτές τις σειρές.

Κάποιες είναι νέες σειρές εξ’ ολοκλήρου, ενώ κάποιες άλλες μόλις κυκλοφόρησαν κάποια νέα σεζόν έχοντας κατακτήσει την καρδιά του κοινού εδώ και καιρό, όμως όλες ανεξαιρέτως αξίζουν το χρόνο σου.

Ποιες είναι αυτές; Ας τις δούμε παρακάτω!

5. Η Ακαδημία της Ομπρέλας (Σεζόν 2)

Υπόθεση: Χρόνια αφότου γνώρισαν τη δόξα ως νεαροί υπερήρωες, οι οποίοι κυνηγούν το έγκλημα, τα αποξενωμένα και αρκετά διαφορετικά αδέρφια Χαργκριβς βρίσκονται ξανά μετά τον θάνατο του πατέρα τους προκειμένου να σώσουν τον κόσμο μέσα σε οκτώ ημέρες!

4.High Score 

Υπόθεση: Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ καταγράφει την ιστορία των κλασικών βιντεοπαιχνιδιών, παρουσιάζοντας τους πρωτοπόρους που κατάφεραν να ζωντανέψουν αυτούς τους κόσμους και τους χαρακτήρες.

3. Locked Up

Υπόθεση: Το Locked Up είναι μία ισπανική σειρά που θυμίζει σε μγάλο βαθμό το Αμερικανικό “Orange is the New Black”. Αφού πείθεται να καταχραστεί χρήματα για χάρη του φίλου της και καταλήγει στην φυλακή, μία νέα και αφελής κοπέλα πρέπει να μάθει μέσα στην φυλακή να επιβιώνει σε ένα νέο και σκληρό κόσμο.

2. Project Power

Υπόθεση: Οι κόσμοι ενός πρώην στρατιώτη, μίας έφηβης και ενός μπάτσου συγκρούονται στην πόλη της Νέας Ορλεάνης, αφού αναζητούν μανιωδώς την πηγή ενός χαπιού το οποίο προσφέρει προσωρινά υπερδυνάμεις.

1. Lucifer

Υπόθεση: Το Lucifer είναι η σειρά που πέρασε κυριολεκτικά από 40 κύματα για να σωθεί και να βρίσκεται πλέον -δικαίως- στο Netflix με την πέμπτη σεζόν να έχει καθηλώσει τους πάντες. Αν δεν έχεις δει την πρώτη σεζόν θα πρέπει να ξέρεις ότι η υπόθεση ακολουθεί τον Lucifer Morningstar, τον Διάβολο, που έχει βαρεθεί και είναι δυστυχισμένος ως ο Άρχοντας της Κόλασης, και παραιτείται από το θρόνο του εγκαταλείποντας το βασίλειό του για το Λος Άντζελες. Ο Lucifer έχει ένα κλαμπ στο Λος Άντζελες, που ονομάζεται “Lux”, με τη βοήθεια της δαιμονικής συμμάχου του Mazikeen. Ο Lucifer εμπλέκεται με την Αστυνομία, όταν ξεκινάει να βοηθήσει την Ντετέκτιβ Κλόη Ντέκερ σε μια αστυνομική υπόθεση και εν τέλει γοητεύεται από αυτήν.

Δείτε επίσης: 5 ιδανικές ρομαντικές κομεντί για απόψε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;