Julia Roberts: 5 ταινίες με πρωταγωνίστρια τη γνωστή ηθοποιό που αξίζουν το χρόνο σου
Μερικές ταινίες της Julia Roberts για μία κινηματογραφική γνωριμία με την ηθοποιό!

Μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Hollywood και πολλά χρόνια καριέρας είναι η Julia Roberts. Η Julia Roberts έχει δηλώσει πως ποτέ δεν φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να γίνει η πιο δημοφιλής ηθοποιός των Η.Π.Α.

Η πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο έγινε το 1988 στις ταινίες Mystic Pizza και Satisfaction. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε η πρώτη ταινία της που έγινε μεγάλη επιτυχία, για την οποία κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ και κέρδισε το People’s Choice award ως η αγαπημένη ηθοποιός: το Pretty Woman.

Έκτοτε ακολούθησαν πολλές επιτυχημένες ταινίες της Julia Roberts, οι οποίες σταδιακά την καθιέρωσαν ως μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Hollywood, που έχει κερδίσει 1 Όσκαρ Α’ Πρωταγωνιστικού Ρόλου για την ταινία Erin Brockovich, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει 60 βραβεία και έχει προταθεί συνολικά για 105.

1.Pretty Woman (1980)

Υπόθεση: Ένας επιχειρηματίας χρειάζεται συνοδό για μια εβδομάδα. Η τέλεια επιλογή ονομάζεται Βίβιαν, είναι ακαταμάχητη και ιερόδουλη. Ο έρωτας, όμως, φέρνει και τους δύο αντιμέτωπους με τις απαιτήσεις ενός άλλου κόσμου..

2. Eat, Pray, Love (2010)

Υπόθεση: Φαινομενικά η Liz (Julia Roberts) είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα. Έχει μια καλή δουλειά και είναι παντρεμένη με έναν επίσης ευτυχισμένο άντρα. Όμως, κάποια στιγμή εκείνη συνειδητοποιεί ότι τελικά δεν είναι ευτυχισμένη, απλά συμβιβασμένη με τη ζωή της. Έτσι λοιπόν, αφήνει τον άντρα της και ξεκινάει ένα ταξίδι σε κάποια μέρη του κόσμου αναζητώντας ότι της λείπει. Στη Ρώμη θα λατρέψει τις πίτσες και τις μακαρονάδες ενώ στην Ινδία θα ανακαλύψει πως είναι να έχεις την ισορροπία σου. Σε όσα μέρη πηγαίνει γνωρίζει ανθρώπους που θα τη βοηθήσουν να βρει την άκρη σε ότι της λείπει και θα της προσφέρουν την αγάπη τους.

3. Erin Brockovich (2000)

Υπόθεση: Η Έριν Μπρόκοβιτς είναι μια άνεργη, διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών. Όταν χάνει τη δίκη εναντίον ενός γιατρού που την τράκαρε, ζητά από το δικηγόρο της Εντ Μάζρι αν μπορεί να της βρει δουλειά. Ο Εντ την προσλαμβάνει σαν υπάλληλο στο δικηγορικό του γραφείο. Εκεί η Έριν καταλάθος θα βρει μια υπόθεση που περιλαμβάνει ιατρικά αρχεία και μια προσφορά της PG&E να αγοράσει το σπίτι της Ντόνα Τζένσεν στο Χίνκλεϊ της Καλιφόρνια. Τότε η Έριν ξεκινά να ερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση, πεπεισμένη ότι τα γεγονότα κάτι κρύβουν και πείθει τον Εντ να της επιτρέψει να ασχοληθεί περισσότερο με την έρευνά της.

Μετά από πολύ ψάξιμο, ανακαλύπτει μια συγκάλυψη βιομηχανικής δηλητηρίασης στο νερό της πόλης Χίνκλεϊ που απειλεί την υγεία όλων των κατοίκων.

4. Notting Hill (1999)

Υπόθεση: Η διασημότερη σταρ του Χόλιγουντ γνωρίζεται τυχαία μ’ ένα Λονδρέζο βιβλιοπώλη, αλλά όταν η φιλία τους αρχίζει να μετατρέπεται σε ρομαντικό φλερτ, ανακύπτουν όλα εκείνα τα προβλήματα που χωρίζουν έναν κοινό θνητό από μια θεά της σόου μπίζνες.

5. My Best Friend’s Wedding (1997)

Υπόθεση: Η Τζούλιαν έχει μόνο τέσσερις μέρες στη διάθεσή της για να χαλάσει το γάμο του καλύτερού της φίλου και να τον κατακτήσει ερωτικά.

Δείτε επίσης: Nicole Kidman: 4 ταινίες και 1 σειρά με ξεχωριστές ερμηνείες της ηθοποιού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;