TikTok: Η λίστα του Forbes με τους διάσημους TikTokers με τα περισσότερα κέρδη
Το Forbes έδωσε στη λίστα με τους χρήστες του TikTok που έχουν κερδίσει τα περισσότερα.

Η εφαρμογή TikTok έχει κατακτήσει όλο τον πλανήτη και εκατομμύρια χρήστες το χρησιμοποιούν καθημερινά. Όπως και μέσα από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και μέσα από το TikTok, οι διάσημοι TikTokers (όπως ονομάζονται αυτοί που χρησιμοποιούν το μέσο αυτό) βγάζουν αρκετά λεφτά. Μάλιστα, το Forbes δημοσίευσε μία λίστα με τα λεφτά που κέρδισαν οι πιο διάσημοι TikTokers.

Συγκεκριμένα, το Forbes εκτιμά ότι η Easterling, που είναι μόλις 19 ετών, κέρδισε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι που την καθιστά την πιο ακριβοπληρωμένη TikToker. Στη δεύτερη βρίσκεται η 16χρονη Charli D’ Amelio με έσοδα που αγγίζουν περίπου τα 4 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Business Insider, οι D’Amelio και Easterling αποτελούν τις πλέον διάσημες TikTokers με 76 εκατ. και 54 εκατ. ακόλουθους αντίστοιχα.

Η Easterling μέσα τρεις μόλις μήνες αφότου εγκαινίασε το προφίλ της μετρούσε ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους. Όπως δήλωσε η ίδια στο Business Insider:

“Θυμάμαι ότι τότε άλλαξε για μένα.

Ήξερα ότι ήθελα να το αντιμετωπίσω πιο σοβαρά και να το επεκτείνω σε άλλες πλατφόρμες. Έκανα ένα βίντεο στο YouTube και δραστηριοποιήθηκα ακόμη περισσότερο στο Instagram.”

Στην τρίτη θέση της λίστας του TikTok βρίσκεται η 19χρονη αδερφή της Charli, Dixie D’Amelio, με 2.9 εκατομμύρια δολάρια, ενώ, στην τέταρτη θέση η Loren Gray με 2,6 εκατομμύρια δολάρια.

Πέρα από το TikTok, η Easterling όσο και οι αδερφές D’Amelio έχουν κυκλοφορήσει τη δική τους σειρά καλλυντικών και έχουν συνεργαστεί με μεγάλες μάρκες ρούχων όπως η American Eagle και Hollister. Επίσης, λανσάρουν και άλλα προϊόντα.

Τη λίστα του Forbes συμπληρώνουν οι εξής:

  • Josh Richards (1,5 εκατομμύρια δολάρια),
  • Michael Le (1,2 εκατομμύρια δολάρια) και
  • Spencer X (1,2 εκατομμύρια δολάρια)

Το Forbes υπολόγισε τα κέρδη των επτά σταρ του TikTok προ φόρων, και αφορούν στο διάστημα 30 Ιουνίου 2019 έως 30 Ιουνίου 2020. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό:

“Για να εκτιμήσουμε τι αποκόμισαν, μιλήσαμε με τους ίδιους τους influencers, πράκτορες, μάνατζερ, διαφημιστές και επενδυτές.”

Δες ακόμα: Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 10 νεότερους δισεκατομμυριούχους στον πλανήτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;