Μπάσκετ: 8.000 φίλαθλοι της ομάδας Μπούργος ανανέωσαν τα διαρκείας του παρά την πανδημία
Οι φίλαθλοι της Ισπανικής ομάδας Μπούργος υποστηρίζουν έμπρακτα την ομάδα τους ανανεώνοντας τα εισιτήρια διαρκείας τους για τη σεζόν 2020-2021 εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει μία άνω τελεία σε ότι έχει να κάνει με τα θεάματα (αθλητικά και καλλιτεχνικά), καθώς οι θεατές δεν μπορούν να παραβρεθούν σε αυτά. Όμως, οι φίλαθλοι μίας Ισπανικής ομάδας μπάσκετ δείχνουν ότι περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψουν στα γήπεδα και να χαρούν από κοντά τις επιτυχίες της αγαπημένης τους ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, 8.000 φίλαθλοι της Μπούργος, δηλαδή περίπου το 90% των φιλάθλων που είχαν εισιτήριο διαρκείας, ανανέωσαν τα εισιτήριά τους για τη σεζόν 2020-21. Και αυτό είναι, πραγματικά, απίστευτο!

Εν μέσω μίας πανδημίας που έχει φέρει μεγάλη αβεβαιότητα στους διάφορους αθλητικούς συλλόγους σε όλο τον κόσμο για τα έσοδα από τα εισιτήριά τους, οι φίλαθλοι της ομάδας αυτής έδειξαν ότι την υποστηρίζουν. Σε αυτό μπορεί να οφείλεται ότι η ισπανική ομάδα βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στον κόσμο της και στην τοπική κοινωνία. Επιπλέον, έχει βραβευτεί τρεις συνεχόμενες χρονιές για τους καλύτερους οπαδούς στην Liga Endesa.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας δε γνωρίζει αν για τη νέα χρονιά, θα υπάρξουν φίλαθλοι στις κερκίδες των αθλητικών διοργανώσεων και αν υπάρξουν πόσοι θα είναι αυτοί. Αυτό, όμως, φαίνεται να μην εμπόδισε τους 8.000 φιλάθλους της Ισπανικής ομάδας από το να ανανεώσουν τα διαρκείας τους.

Η ομάδα, σε μία κίνηση να τους ευχαριστήσει, από τις 17 Αυγούστου θα δώσει τη δυνατότητα και σε 500 ακόμα νέους φιλάθλους να βγάλουν την κάρτα τους για τη σεζόν 2020-21. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι με τα διαρκείας εισιτήρια θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μόνο τα παιχνίδια για τα οποία θα δοθεί το “πράσινο φως” για την παρακολούθηση φιλάθλων από τις υγειονομικές αρχές και την κυβέρνηση της χώρας (και αν γίνει κάτι τέτοιο).

Παρόλα αυτά, οι φίλαθλοι της Μπούργος έδειξαν ότι την υποστηρίζουν ακόμα και στην πιο δύσκολη περίοδο!

Δες ακόμα: Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια του α’ προκριματικού γύρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;