Ed Sheeran: Η εξομολόγηση του για την μάχη του με το αλκοόλ
Ο Ed Sheeran αποκαλύπτει μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του σε ένα εξομολογητικό βίντεο.

Πολύ συχνά ακούμε για καλλιτέχνες και μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας που “πολεμάνε” με εθισμούς. Ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγος. Είναι μερικούς από τους εθισμούς που ακούμε συχνότερα ότι έρχονται αντιμέτωποι διάσημοι άνθρωποι. Σε ένα ειλικρινές νέο βίντεο με τίτλο “Finding Peace in the Top of the Music Industry”, ο Ed Sheeran μίλησε για τη μάχη του με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ το 2015. Και αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε.

Το βίντεο γυρίστηκε για το Hay House Chasing the Present Summit. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος της εκδήλωσης, πρόκειται για μία εκδήλωση που είχε ως στόχο να “εξερευνήσει τη σύγχρονη επιδημία του άγχους και τρόπους εύρεσης ελευθερίας και θεραπείας”.

Ο γνωστός μουσικός μίλησε για τη μάχη του με το αλκοόλ και τον εθισμό. Σε μία εκ των βαθέων εξομολόγηση για τη ζωή του, ο Ed Sheeran δήλωσε:

“Έχω μια προσωπικότητα που μπορεί εύκολα να υποκύψει στον εθισμό.

Έμενα ξύπνιος όλη τη νύχτα. Τα λεωφορεία έφταναν στους συναυλιακούς χώρους και κοιμόμουν στο λεωφορείο όλη την ημέρα, ξυπνούσα λίγο πριν την συναυλία, έβγαινα στη σκηνή, έπινα και γυρνούσα στο λεωφορείο. Δεν είδα το φως του ήλιου για περίπου τέσσερις μήνες.”

Η σκοτεινή περίοδος της ζωής του συνέπεσε με την προώθηση και την περιοδεία για το δεύτερο άλμπουμ του «X». Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας:

“Είμαι καλυμμένος με τατουάζ και δεν κάνω πράγματα μισά.

Αν θα πιω, δεν βλέπω κανένα νόημα να έχω ένα ποτήρι κρασί. Θα προτιμούσα να έχω δύο μπουκάλια κρασί… Είναι όλα διασκεδαστικά και σαν παιχνίδι στην αρχή. Είναι όλα ροκ εν ρολ και είναι διασκεδαστικό και στη συνέχεια αρχίζεις να σε λυπάσαι. Νομίζω λοιπόν ότι ήταν ίσως το χαμηλότερο σημείο που βρέθηκα.”

Τελικά, ο 29χρονος Sheeran βρήκε παρηγοριά παραλληλίζοντας τον εαυτό του με τον Elton John. Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε ότι διάβασε τα απομνημονεύματα του μεγάλου Βρετανού καλλιτέχνη το 2019. Εκεί ο Elton γράφει για τους αγώνες του με την κατανάλωση αλκοόλ και το φαγητό, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει μια διατροφική διαταραχή.

Ο Sheeran υποστηρίζει ότι μέρος της απεξάρτησής του την οφείλει στη σύζυγό του Cherry Seaborn. Όπως δηλώνει ο ίδιος:

“Ασκείται πολύ, έτσι πήγα και άρχισα να τρέχω μαζί της. Δεν πίνει τόσο πολύ, οπότε δεν έπινα. Νομίζω ότι όλα άλλαξαν.”

Προς το τέλος αυτού του εξομολογητικού βίντεο ο Sheeran δηλώνει ότι μαθαίνει να φροντίζει τον εαυτό του μέσα από την άσκηση και το μέτρο. Και, όπως υποστηρίζει:

“Νομίζω ότι με τον εθισμό, είναι πολύ δύσκολο να μετριαστείς, αλλά η ρέγουλα είναι το κλειδί.”

Δες το σχετικό βίντεο!

Δες ακόμα: 5 διάσημα τραγούδια της ποπ και η ιστορία πίσω από αυτά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;