My future: Ακούστε εδώ το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε η Billie Eilish
Το "My Future" είναι το νέο τραγούδι της Billie Eilish.

Πριν από λίγες ώρες η διάσημη τραγουδίστρια, Billie Eilish, που σάρωσε στα προηγούμενα Grammy ανακοίνωσε την κυκλοφορία ου νέου της τραγουδιού με τίτλο “My Future”, το οποίο συνοδεύεται από ένα videoclip.

Το τραγούδι έχει αργό και μελαγχολικό ρυθμό, ενώ το videoclip ακολουθεί εξίσου μελαγχολικούς ρυθμούς παρουσιάζοντας τη Billie Eilish ως animation να κάθεται υπό το φως του φεγγαριού, ενώ βρέχει.

Η αγαπημένη ποπ σταρ και ο αδερφός της και σταθερός συνεργάτης της, FINNEAS, έγραψαν και ηχογράφησαν το «My Future» στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Γράψαμε αυτό το τραγούδι στην αρχή της καραντίνας. Είναι ένα τραγούδι που είναι πραγματικά, πραγματικά προσωπικό και ξεχωριστό για εμένα. Όταν γράψαμε αυτό το τραγούδι, ήταν ακριβώς όσα είχα στο μυαλό μου – αισιόδοξο, γεμάτο ενθουσιασμό και με μια τρελή δόση αυτοστοχασμού και προσωπικής ανάπτυξης», αναφέρει η Billie Eilish σε e-mail που έστειλε στους θαυμαστές της και συνεχίζει, λέγοντας ότι: «Όμως πρόσφατα έχει επίσης αποκτήσει νέο νόημα στο πλαίσιο όσων συμβαίνουν στον κόσμο τώρα. Ελπίζω ότι όλοι θα μπορέσετε να βρείτε νόημα για τους εαυτούς σας».

Δείτε ολόκληρο το videoclip για το “My Future” εδώ:

Το «My Future» αποτελεί το τρίτο single που μοιράζεται η Billie Eilish μετά την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, του «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» με το οποίο κέρδισε 5 βραβεία στα φετινά Grammy.

Το «My Future» κυκλοφορεί από τις Darkroom / Interscope Records / Universal Music και συνοδεύεται από ένα animated video, που δημιούργησε ο Αυστραλός καλλιτέχνης, Andrew Onorato.

Δείτε επίσης: Η Billie Eilish έκανε unfollow στο Instagram όλους όσους ακολουθούσε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
90'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;