Spotify: 4 podcasts με θέμα την επιχειρηματικότητα
Με spotify και podcasts ο χρόνος περνάει ευχάριστα και εποικοδομητικά.

Τα podcasts είναι μία ανερχόμενη μορφή περιεχομένου, κατά την οποία ο ακροατής μπορεί να ακούσει μία εκπομπή όποια στιγμή θέλει, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το ραδιόφωνο που όλες οι εκπομπές είναι live.

Το Spotify λοιπόν είναι μία από τις πολλές πλατφόρμες, οι οποίες έχουν διαθέσιμα podacasts. Εδώ καλό είναι να αναφερθεί ότι τα podcasts είναι εκπομπές, και όπως όλες οι εκπομπές (π.χ. εκπομπές στο YouTube) έχουν διάφορες θεματικές.

Εμείς παρακάτω ξεχωρίσαμε μερικά Podcasts που θα σε ενθουσιάσουν, αν ενδιαφέρεσαι για τον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Έτοιμος να ρίξουμε ματιά;

1. This Week in Startups

Παρουσιαστής της εκπομπής “This week in startups” είναι ο Jason Calacanis, o οποίος σε καθε επεισόδιο της εκπομπής ένα διαφορετικό καλεσμένο ή καλεσμένη από το χώρο της τεχνολογίας δίνοντας πολλές πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργούν οι angel investors και πώς δημιουργούνται οι εταιρείες γενικότερα. Αν λοιπόν αναζητάς τρόπους για να δημιουργήσεις μία δική σου επιχείρηση, θέλεις πληροφορίες για να δημιουργήσεις τη δική σου στρατηγική ή απλώς να εμπνεύσεις την ομάδα σου, αυτή την εβδομάδα έχει podcast!

2. Youpreneur

Το Youpreneur είναι το Podcast του  Chris Ducker, ο οποίος είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας που ασχολείται με θέματα επιχειρηματικότητας. Στο συγκεκριμένο podcast ασχολείται με την αξία της ανάπτυξης του personal branding ενός ατόμου που θέλει να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της επιχειρηματικότητας κατά τον 21ο αιώνα. O Chris Ducker καλύπτει κάθε πτυχή του θέματος βοηθώντας έτσι κάθε άνθρωπου που θέλει να ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα να “φτιάξει όνομα” και να πετύχει.

3.As told by nomads

Το “As Told by Nomads” είναι η εκπομπή του ειδικού στο digital marketing, Tayo Rockson, ο οποίος προσφέρει πληθώρα συμβουλών σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν χρησιμοποιώντας ως βασικό τους εργαλεία όσα μπορεί να τους προσφέρει το digital marketing. Πρόκειται για ένα γνώστη του αντικειμένου, ο οποίος σκέφτεται καινοτόμα και έξω από το κουτό των συνηθισμένων, οπότε αν ψάχνεις κάτι δημιουργικό εδώ είσαι!

4. Learning With Leslie

Ο δημιουργός του συγκεκριμένου podcast, Leslie Samuel, είναι επίσης επιχειρηματίας και μέσω της εκπομπής του προσφέρει στους ακροατές της συμβουλές, μαθήματα και μικρά tips για το πώς θα καθιερωθούν στην αγορά και πώς θα χτίσουν την online παρουσία τους, καθώς είναι κάτι αρκετά σημαντικό στη σημερινή εποχή.

Δείτε επίσης: Michelle Obama: Ξεκινάει δικό της podcast στο Spotify

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1