Netflix: 5 σειρές και μία ταινία που περιμένουμε με αγωνία τον Αύγουστο
Έρχονται πολύ ωραία πράγματα στο Netflix τον Αύγουστο!

Το Netflix ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες όλες τις ταινίες και τις σειρές που πρέπει να αναμένουμε εντός του Αυγούστου στην πλατφόρμα. Δεδομένου ότι οι σειρές του Netflix είναι το δυνατό του σημείο με πολλές να είναι αρκετά δημοφιλείς, εμείς ανυπομονούμε λίγο περισσότερο για ορισμένες σειρές.

Μάλιστα, τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσουν σεζόν σειρών που περιμένουμε εδώ και καιρό να ανέβουν στο Netflix, οπότε μάλλον αναμένονται πολλές ώρες στον καναπές (μετά από το μπάνιο στη θάλασσα μάλλον).

Ας δούμε λοιπόν τις σειρές που ξεχωρίσαμε ανάμεσα σε όλα όσα έρχονται στο Netflix τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού!

1. Orange is the New Black: Season 7 (7η και τελευταία)

Στην έβδομη και τελευταία σεζόν της σειράς Orange is The New Black, παρακολουθούμε την αποφυλακισμένη Πάιπερ προσπαθεί να ορθοποδήσει, ενώ το Λίτσφιλντ -βουτηγμένο στη διαφθορά- εξακολουθεί να υπάρχει χωρίς αυτήν.

Πότε έρχεται στο Netflix: 26/08/2020

2. Lucifer: Season 5: Part 1

Ο Λούσιφερ επιστρέφει δυναμικά, η Κλόι αναθεωρεί για τον έρωτα, η Έλα βρίσκει επιτέλους ένα καλό παιδί και ο Αμέναντιλ ξανασκέφτεται το θέμα της πατρότητας.

Πότε έρχεται στο Netflix: 21/08/2020

3. Ταραγμένα Νερά – Season 3

Η σειρά που μας θύμισε ένα ισπανόφωνο Τιτανικό επιστρέφει τον Αύγουστο στο Netflix. Αυτή την φορά το Μπάρμπαρα ντε Μπραγάνθα ξεκινάει το ταξίδι του από Αργεντινή προς Μεξικό. Όταν η Έβα συμμετέχει σε μια αποστολή εύρεσης ενός επιστήμονα που κρύβει έναν θανατηφόρο ιό πολλά μπορούν να συμβούν.

Πότε έρχεται στο Netflix: 07/08/2020

4. Η Βροχή – Season 3

Πολλά χρόνια μετά τον αποδεκατισμό του πληθυσμού της Σκανδιναβίας από τη φονική βροχή, η Σιμόνε κι ο Ράσμους αν και θέλουν να σώσουν τον κόσμο, διαφωνούν εν τέλει για το πώς να σώσουν την ανθρωπότητα.

Πότε έρχεται στο Netflix: 06/08/2020

5. Dirty John – Season 2

Η σειρά ασχολείται με την κοσμική Μπέτι Μπρόντερικ, η οποία φτάνει στα όριά της κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου διαζυγίου μετά την απιστία του συζύγου της. Η σειρά έχει βασιστεί σε ένα έγκλημα που έγινε πρωτοσέλιδο.

Πότε έρχεται στο Netflix: 14/08/2020

6. Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend

Και στο νούμερο 6 βρίσκεται η ταινία που περιμένουμε εναγωνίως, αφού είναι η δεύτερη διαδραστική ταινία που κυκλοφορεί το Netflix, βασισμένη σε πρωτότυπη σειρά της πλατφόρμας, μετά τη διαδραστική ταινία του Black Mirror.

Πρόκειται λοιπόν για τη διαδραστική ταινία της Κίμι! Η Κίμι παντρεύεται, αλλά, πρώτα, πρέπει να χαλάσει τα μοχθηρά σχέδια του Αιδεσιμότατου. Εσείς αποφασίζετε: τι να κάνει τώρα η Κίμι;

Πότε έρχεται στο Netflix: 05/08/2020

Δείτε επίσης: Netflix: 3 ταινίες δράσης της πλατφόρμας που πρέπει να δεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;