Καλοκαίρι 2020: 5 τύποι στην παραλία που μας ΣΠΑΝΕ τα νεύρα!
Το καλοκαίρι 2020 έφτασε και αυτοί οι σπαστικοί τύποι ετοιμάζονται να βγουν στις παραλίες! Να έχεις το νου σου!

Το καλοκαίρι 2020 έφτασε. Μετά την πανδημία του κορωνοϊού οι άνθρωποι έχουν ξεχυθεί στις παραλίες για να απολαύσουν τα μπάνια τους κάτω από τον ζεστό ήλιο. Πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας και υπακούοντας στις συμβουλές των ειδικών! Μπορεί, φέτος, τα beach bar να λειτουργούν υπό αυστηρούς κανόνες, αυτό, όμως, δε θα σταματήσει τους γνωστούς εκνευριστικούς τύπους από το να εμφανιστούν στην παραλία!

Αντίθετα, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να το επιδεινώσει κιόλας!

Ας πούμε, η μουσική κάλυπτε τον ήχο της ρακέτας μέχρι ένα σημείο. Τώρα, τι θα κάνεις; Θα τρελαθείς από το τάκα τούκα!

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποιοι είναι οι πιο εκνευριστικοί τύποι που θα συναντήσεις στην παραλία;

1. Speedo guy

Είναι ο τύπος που θέλει να φορά το μικροσκοπικό μαγιό του και να κάνει βόλτες πάνω-κάτω με σκοπό να μας δείξει πόσο γυμνασμένοι είναι οι τετρακέφαλοι του. Αν δεν είσαι ολυμπιονίκης ή αθλητής κολύμβησης, μην το ξαναφορέσεις σε παρακαλώ!

2. Οι τύποι με το λάδι

Τόνοι λάδι έχουν καταφέρει να βρεθούν πάνω σε καλογυμνασμένα κορμιά που μοιάζουν με ψάρια έτοιμα για σχάρα. Καλό είναι να τα αποφεύγετε διότι δεν κάνουν καλό στην υγεία του δέρματος και δεν έχουν ίχνος προστασίας! Επίσης, καλό είναι να αποφεύγονται και οι τύποι αυτοί! Θα τους καταλάβεις από την κηλίδα που αφήνουν πίσω τους κάθε φορά που κάνουν μία βουτιά.

3. Οι… ρακετάκηδες  

Τάκα-τούκα, τάκα-τούκα και τα αυτιά σου κοντεύουν να πάθουν τίποτα από αυτούς τους ήχους. Απίστευτα ενοχλητικοί όσοι παίζουν κοντά σου και εννοείται πως τα νεύρα σου δε θα είναι καλά. Λίγο πιο κάτω παιδιά, θέλουμε ηρεμία.

4. Ο πέφτουλας 

Είναι ο τύπος που ψάχνεται από ξαπλώστρα σε ξαπλώστρα να πετύχει την κατάλληλη που θα ενδώσει στο μαυρισμένο του κορμί και την τσαχπινιά του. Θα τον καταλάβεις με το που φτάσεις στην παραλία και θα κάτσεις όσο πιο μακριά μπορείς…

5. Ο… influencer

100 story ότι βρίσκεται στην παραλία, 50 story ότι τώρα ετοιμάζεται για βουτιά και φυσικά φωτογραφία με ομπρέλα και καφεδάκι καλοσωρίζοντας το καλοκαίρι με hashtag #summer2020. Α! Και το #mykonos παίζει πολύ, ασχέτως αν δεν είναι εκεί. Ε, κάπου έλεος! Τον ήλιο και τη θάλασσα ήρθαμε να ευχαριστηθούμε, όχι, εσένα να βγάζεις 1000 φωτογραφίες.

Δες ακόμα: Καλοκαίρι 2020: 4 τρόποι για να περάσεις διαφορετικά τις φετινές διακοπές σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;