Matrix 4: Στο Βερολίνο ο Κιάνου Ρίβς για τα γυρίσματα της ταινίας - Δημιουργεί το κόμικ «BRZRKR»
Στα γυρίσματα του «Matrix 4» ο αγαπημένος ηθοποιός, δουλεύοντας παράλληλα τον ήρωα του κόμικ, Berzerker

Στο Βερολίνο βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο “Νίο” του Matrix, κατά κόσμον Keanu Reeves, κάνοντας πρόβες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων του «Matrix 4».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην USA Today, ο δημοφιλής ηθοποιός λέει ότι: «πολύ συχνά είναι στο Skype» με τον Matt Kindt, με τον οποίο συγγράφει το «BRZRKR», ένα κόμικ σε 12 ιστορίες, η πρώτη των οποίων θα εκδοθεί στις 7 Οκτωβρίου 2020 από τις εκδόσεις Boom! Studios.

Matrix 4: Στο Βερολίνο ο Κιάνου Ρίβς για τα γυρίσματα της ταινίας – Δημιουργεί το κόμικ «BRZRKR»

Με εικονογράφηση από τον Alessandro Vitti, το «BRZRKR» έχει στο επίκεντρό του έναν πολεμιστή, που μοιάζει πολύ με τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος βαδίζει εδώ και αιώνες σε ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι σε όλον τον κόσμο.

Σήμερα – στο μυθιστορηματικό «σήμερα» – ο Berzerker αναλαμβάνει διάφορες επικίνδυνες αποστολές για την κυβέρνηση των ΗΠΑ με αντάλλαγμα την αλήθεια για το ποιος είναι.

«Αυτός ο χαρακτήρας γεννήθηκε πριν από 80.000 χρόνια, μισός άνθρωπος, ο πατέρας του είναι θεός του πολέμου. Είχα στο μυαλό μου αυτή την εικόνα ενός που, στο διάβα των αιώνων, πολεμάει λόγω της παρόρμησης του πατέρα του για βία», αλλά με το πάθος ενός άντρα «που είναι παγιδευμένος και προσπαθεί να βγάλει άκρη» διευκρινίζει ο Reeves.

Ο Berzerker έχει χιούμορ, είναι «ζεστός άνθρωπος», αλλά «κουρασμένος απ’ τον κόσμο λόγω του παρελθόντος του». «Έχει δει πολλά» επισημαίνει και τονίζει ότι το κόμικς διερευνά θέματα όπως «τη φύση της βίας, την ηθική, τις ηθικές αρχές και το ποια πλευρά διαλέγεις».

4 κόμικ χωρίς υπερήρωες για σένα που θέλεις να διαβάσεις κάτι διαφορετικό

«Αν και κατά μία έννοια είναι αθάνατος «πρέπει επίσης και να κρύβεται. Οπότε, προσποιείται ότι πεθαίνει και μετά συνεχίζει» προσθέτει.

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ:

Matrix: Η θρυλική ταινία του 1999 επιστρέφει στους Κινηματογράφους – Πού θα προβάλλεται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;