Matrix: Η θρυλική ταινία του 1999 επιστρέφει στους Κινηματογράφους - Πού θα προβάλλεται
Ποιες ημερομηνίες μπορείς να απολαύσεις το πρώτο επικό Matrix στα σινεμά Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Matrix: Η θρυλική ταινία του 1999 επιστρέφει στους Κινηματογράφους

21 μετά την κυκλοφορία της, το Matrix, η θρυλική πρώτη ταινία που έκανε το ντεμπούτο της το 1999 και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στη σύγχρονη sci-fi φιλμογραφία, θα προβάλλεται σε αίθουσες των Village Cinemas από την προσεχή Πέμπτη 23 Ιουλίου έως και τουλάχιστον τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020.

Το Matrix θα προβληθεί σε 4K και Dolby Atmos στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες των Village Cinemas σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν φυσικά ο Keanu Reeves ως Neo, ένας ρόλος και ένας χαρακτήρας που συναντάμε σε κάθε έκφανση της pop κουλτούρας ακόμα και σήμερα, ο Laurence Fishburne (Morpheus) και η αγαπημένη Carrie-Anne Moss (Trinity).

Matrix: Σε ποια σινεμά θα προβάλλεται η πρώτη θρυλική ταινία του 1999

Συγκεκριμένα, το Matrix προβάλλεται στα Village του The Mall στο Μαρούσι, στο Village Ρέντη, καθώς και στα Village Cosmos και Village Άγιος Δημήτριος.

Το Matrix είναι ένα από τα πιο πετυχημένα αμερικανικά franchise επιστημονικής φαντασίας, το οποίο δημιουργήθηκε από τις Αδελφές Γουατσόφσκι (Λάνα και Λίλι Γουατσόφσκι), περιγράφοντας έναν δυστοπικό φουτουριστικό κόσμο, όπου ο χάκερ Νίο ανακαλύπτει ότι πρόκειται όχι για έναν αληθινό κόσμο, αλλά για μια προσομοίωση της πραγματικότητας.

Στον κόσμο αυτό, αποτυπώνεται κινηματογραφικά ο αγώνας των ηρώων ενάντια στις δεσπόζουσες μηχανές που έχουν υποδουλώσει την ανθρωπότητα σε ένα προηγμένο σύστημα εικονικής πραγματικότητας.

Δείτε το trailer της ταινίας:

6 ταινίες που θα φέρουν το καλοκαίρι στο σπίτι σου

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

Matrix 4: Η μεγάλη επιστροφή που περιμέναμε είναι γεγονός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;