Netflix: 3 ταινίες δράσης της πλατφόρμας που πρέπει να δεις
Μερικές από τις καλύτερες ταινίες δράσης που μπορείς να βρεις στο Netflix.

Η streaming πλατφόρμα του Netflix μας έχει χαρίσει αρκετό πρωτότυπο περιεχόμενο. Μάλιστα, οι επιλογές είναι τόσες πολλές που μπορεί να έχεις χάσει αρκετές από ταινίες και σειρές που αξίζουν τον χρόνο σου. Εμείς, σήμερα, θα μιλήσουμε για μερικές ταινίες δράσης της γνωστής πλατφόρμας που αξίζει να δεις.

Οι περισσότερες από αυτές έγιναν ιδιαίτερα γνωστές, αλλά αξίζει να της αναδείξουμε για ακόμα μία φορά. Αν λατρεύεις τις ταινίες δράσης, τότε, σίγουρα, πρέπει να δεις και αυτές!

1. Extraction

Υπόθεση: Ο Τάιλερ Ρέικ, ένας μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, δεν έχει τίποτα να χάσει, αντιθέτως να καρπωθεί μια μεγάλη αμοιβή όταν του ζητούν να σώσει τον απαχθέντα γιο ενός κρατούμενου Ινδού μεγαλοεγκληματία.

Γιατί αξίζει να τη δεις: Ο Chris Hemsworth πρωταγωνιστεί σε μία ταινία σε σενάριο Joe Russon (Avengers: Endgame) και σε παραγωγή του ίδιου και του αδερφού του (Anthony Russo). Τα ονόματα και μόνο είναι αρκετά για να σε κάνουν να πατήσεις play. Θα ανακαλύψεις, όμως, μία περιπέτεια που θα σε κρατήσει και θα σε ικανοποιήσει για δύο ώρες.

2. Triple Frontier

Υπόθεση:  Πέντε πρώην πράκτορες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων θα οργανώσουν την τέλεια ληστεία κατά ενός διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών. Τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν όπως τα περίμεναν και θα ξεκινήσει ένας αγώνας για την επιβίωσή τους.


Γιατί αξίζει να τη δεις: Ο J. C. Chandor μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο σκοτεινές και καλύτερες ταινίες χαρακτήρων με έργα όπως το Margin Call, A Most Violent Year και Lost At Sea. Τώρα, μπήκε δυναμικά στην περιπέτεια με ένα all-star καστ. Η ταινία αποτελεί ένα από τα μικρά διαμαντάκια της πλατφόρμας που έχουν χαθεί κάτω από άλλες πιο “θορυβώδης” κυκλοφορίες.

3. The Old Guard

Υπόθεση: Μια ομάδα μισθοφόρων με επικεφαλής την Andy, η οποία παραμένει αθάνατη ό,τι κι αν κάνει, με την ικανότητα να μην γερνάει. Τα πράγματα θα αλλάξουν όταν ανακαλύψουν την ύπαρξη μιας ακόμα αθάνατης γυναίκας. Παράλληλα, καθώς στον 21ο αιώνα δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις την ανωνυμία σου, ένας οργανισμός με αδιευκρίνιστες απέναντί τους προθέσεις, θα αρχίσει να καταγράφει τις κινήσεις τους, συνιστώντας μια αόρατη απειλή για την ομάδα.

Γιατί αξίζει να το δεις: Μία από τις καλύτερες ταινίες δράσης που έχουμε δει το 2020. Η Charlize Theron πρωταγωνιστεί σε μία ταινία βασισμένη σε κόμικ που ήρθε για να καλύψει το κενό των σινεφίλ από blockbuster ταινίες με “μυαλό”. Θίγει ερωτήματα που θα σε κάνουν να σκεφτείς και σου παρουσιάζει έναν κόσμο που θα θέλεις να επισκεφτείς σε ένα σίκουελ.

Δες ακόμα: Netflix: Οι 10 πιο δημοφιλείς ταινίες της streaming πλατφόρμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 1 
  
 0