Netflix: Οι 10 πιο δημοφιλείς ταινίες της streaming πλατφόρμας
Αυτές είναι οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix!

Το Netflix μας έχει χαρίσει πολύ και καλό πρωτότυπο περιεχόμενο. Από σειρές που έχουν λατρευτεί από εκατομμύρια τηλεθεατές (Stranger Things) μέχρι ταινίες που έχουν κατορθώσει να φτάσουν στην οσκαρική κούρσα και, κάποιες, να κερδίσουν ένα χρυσό αγαλματίδιο (The Irishman, Roma, Marriage Story). Τώρα, όμως, η γνωστή streaming πλατφόρμα δημοσίευσε μία λίστα με τις πιο δημοφιλείς ταινίες της!

Πρόκειται για τις ταινίες που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο κοινό μέσα στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες από την πρεμιέρα τους στην πλατφόρμα. Στην κορυφή της λίστας είναι το “Extraction”, με τον Κρις Χέμσγουορθ. Η ταινία δράσης κατάφερε να συγκεντρώσει 99 εκατ. θεάσεις τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες προβολής. Αυτό αποτελεί ρεκόρ για την πλατφόρμα. Στη συνέχεια της λίστας βρίσκεται το “Bird Box” με την Σάντρα Μπούλοκ (89 εκατ.), ενώ, ακολουθεί το “Spenser Confidential” (85 εκατ.) με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Netflix καταμετρά ως θέαση οποιαδήποτε προβολή που διήρκεσε τουλάχιστον δύο λεπτά. Δηλαδή, ένα λογαριασμός χρειάζεται να έχει δει μόνο δύο λεπτά από μία ταινία για να μετρήσει και όχι ολόκληρη την ταινία. Άλλο ένα σημαντικό σημείο είναι ότι και οι δέκα ταινίες της λίστας κυκλοφόρησαν τα τελευταία τρία χρόνια. Μάλιστα, οι περισσότερες από αυτές εντός των τελευταίων 12 μηνών. Αυτό δείχνει ότι η υπηρεσία όσο πάει γίνεται και πιο δημοφιλής με το κοινό.

Η πρώτη δεκάδα των ταινιών του Netflix:

  1. Extraction – 99 εκατ.
  2. Bird Box – 89 εκατ.
  3. Spenser Confidential – 85 εκατ.
  4. 6 Underground – 83 εκατ.
  5. Murder Mystery – 73 εκατ.
  6. The Irishman – 64 εκατ.
  7. Triple Frontier – 63 εκατ.
  8. The Wrong Missy – 59 εκατ.
  9. The Platform – 56 εκατ.
  10. The Perfect Date – 48 εκατ.

Δες ακόμα: Netflix: 7 πολιτικές σειρές που αξίζουν το χρόνο σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
0'
73 - 77
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;