Πανελλήνιες 2020: Τι ώρα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων
Πανελλήνιες 2020: Μέχρι πότε η υποβολή του μηχανογραφικού

Πανελλήνιες 2020: Τι ώρα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Τέλος μπαίνει σήμερα, Παρασκευή 17/07/2020, στην αγωνία των υποψηφίων με την ανακοίνωση των βαθμολογιών για τα ειδικά μαθήματα.

Περίπου μετά τις 13:00 το μεσημέρι αναμένεται να αναρτηθούν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου:

Από το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποιείται ότι οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή 17-7-2020 μετά τις 13.00 μ.μ.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Μηχανογραφικό 2020: Μέχρι πότε θα το υποβάλετε – Η νέα προθεσμία

Σημειώνεται επίσης ότι το Υπουργείο έχει ήδη ανακοινώσει παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιουλίου.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μ.Δ. θα ισχύσει ως και τη Δευτέρα 20-7-2020 τα μεσάνυχτα. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20-7-2020, τελευταία ημέρα υποβολής του Μ.Δ. Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Βάσεις 2020 – Εκτιμήσεις: Πώς θα κινηθούν ανά Επιστημονικό Πεδίο

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την παράταση της υποβολής μηχανογραφικού από τους υποψήφιους και τις υποψήφιες, οι οποίοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα.

Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Πανελλήνιες 2020: Στατιστικά Στοιχεία Μορίων των Υποψηφίων (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ) – Δείτε τους ΠΙΝΑΚΕΣ

Την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τα στατιστικά στοιχεία κλιμάκωσης μορίων των υποψηφίων Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) ανά ομάδα προσανατολισμού, καθώς και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) ανά Τομέα/Ειδικότητα.

Στατιστικά_Κλίμακας_Μορίων_ΓΕΛ

Στατιστικά_Κλίμακας_Μορίων_ΕΠΑΛ

Κάθε χρόνο Πανελλήνιες στο Neolaia.gr ! Σταθερά από το 2006 μέχρι σήμερα!

Από την αρχή της διαδικασίας μέχρι την υποβολή του μηχανογραφικού και την ανακοίνωση των Βάσεων, το Neolaia.gr βρίσκεται σταθερά δίπλα στους μαθητές και μαθήτριες των Πανελληνίων, ήδη από το 2006, δημοσιεύει τα θέματα των εξετάσεων, τις απαντήσεις τους, ενώ φέτος, κάναμε και LIVE σχολιασμούς των θεμάτων που έπεσαν, σε συνεργασία με την έμπειρη εκπαιδευτική ομάδα του ΝΕΟ Φροντιστήριο.

Για ακόμη μια χρονιά, το Neolaia.gr βρίσκεται στην πρώτη θέση της ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των βάσεων και όλες τις εξελίξεις που προκύπτουν. Συντονίσου στην παρέα μας και μάθε πρώτος όλα τα νέα!

Παραμείνετε συντονισμένοι/-ες στο Neolaia.gr για όλα τα νέα σχετικά με τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;