4 χρήσιμα apps για εσένα που λατρεύεις τη μουσική
Αυτά τα μουσικά apps είναι αυτό που χρειάζεσαι εσύ που λατρεύεις τη μουσική!

3. Spotify

Θέλεις να ακούς τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες; Θέλεις λίστες που να ακολουθούν τη δραστηριότητα που κάνεις κάθε λεπτό; Θέλεις να μάθεις τι καινούριο κυκλοφορεί στη μουσική την εβδομάδα αυτή;

Το Spotify τα συνδυάζει όλα αυτά σε μία εφαρμογή που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις στο κινητό σου. Έχεις τη δυνατότητα να το μετατρέψεις και σε Premium με ένα μικρό αντίτιμο το μήνα. Ωστόσο, και η δωρεάν εκδοχή του app είναι ότι πρέπει για σένα που θέλεις να ακούς την αγαπημένη σου μουσική όπου θέλεις, τη στιγμή που θέλεις!

4. SoundHound

Μία πιο… δυνατή μορφή του Shazam. Αν θέλεις να ανακαλύψεις ένα τραγούδι που ακούς και δε γνωρίζεις ποιο είναι, τότε, η εφαρμογή αυτή είναι έτοιμη να σου δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Όνομα καλλιτέχνη, χρονιά κυκλοφορίας, τίτλο τραγουδιού, στίχους και άλλα πολλά!

Η μεγάλη του διαφορά με το Shazam είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να σιγοτραγουδήσεις ένα κομμάτι που σου έχει κολλήσει και δε γνωρίζεις ποιο είναι! Φανταστικό;! Πόσες φορές ψάχνεις να βρεις ένα κομμάτι και απλά δεν μπορείς να το βρεις! Τώρα, μπορείς να το βρεις!

Δες ακόμα: Αυτό είναι το τραγούδι που έσπασε το ρεκόρ με τα περισσότερο views στο YouTube σε ένα 24ωρο

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;