Πανελλήνιες 2020: 5 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μόλις τελειώσεις!
Και τώρα τελείωσαν οι Πανελλήνιες 2020. Τι κάνω;

Τα βασικά μαθήματα στα οποία εξετάζονταν οι μαθητές στις Πανελλήνιες 2020, τελείωσαν. Μένουν μόνο τα ειδικά μαθήματα και τα υπόλοιπα μαθήματα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Εσύ που τελείωσες, όμως, πρέπει να βρεις να κάνεις κάτι για να χαλαρώσεις. Μπορεί η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού να μην επιτρέπει να κάνεις πολλά πράγματα, ωστόσο, το οφείλεις στον εαυτό σου να βρεις  πράγματα για να ασχοληθείς.

Για αρχή πρέπει να ξέρεις ότι το καλοκαίρι μετά τις Πανελλήνιες θα είναι το καλύτερο και το πιο ξέγνοιαστο της ζωής σου. Και οφείλεις στον εαυτό σου να το κάνεις όσο πιο όμορφο γίνεται.

Σου έχω, λοιπόν, μια λίστα με πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις!

1. Πήγαινε διακοπές με τους φίλους σου

Πιθανότατα δεν είναι η πρώτη φορά που θα το κάνεις, αλλά θα είναι η πιο όμορφη.

Η Ελλάδα από νησιά άλλο τίποτα! Διαλέξτε ένα και πηγαίντε! Προφανώς και δεν είναι απαραίτητο να είναι τύπου Μύκονος ή Πάρος, που πάνε όλοι. Ανάλογα με το είδος των διακοπών που σου αρέσουν, διαλέγεις.

Αν μάλιστα θέλετε να κάνετε οικονομία και να επισκεφτείτε περισσότερα μέρη, επιλέξτε να κάνετε camping. Με αποσκευές μόνο τα απαραίτητα και μια σκηνή, θα περάσετε ένα καλοκαίρι διαφορετικό και ονειρεμένο.

Αν πάλι φοβάσαι με την κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού, μπορείτε μείνετε όλοι μαζί σε ένα εξοχικό. Κάποιος φίλος σου θα έχει!

Θα είναι και δίπλα στη θάλασσα και όλα κομπλέ!

2. Κοιμήσου…

Μετά από τις Πανελλήνιες 2020 και την ταλαιπωρία που πέρασες, το άγχος, το άγχος για το πότε τελικά θα δώσεις, το οφείλεις στον εαυτό σου τον ύπνο.

Τώρα έχεις την ευκαιρία να αναπληρώσεις τον “χαμένο” χρόνο με το κρεβάτι σου και να συνέλθεις για τα καλά!

3. Βρες ένα καινούριο χόμπι!

Τώρα πια ο χρόνος είναι κάτι που θα έχεις σε αφθονία. Εκμεταλλεύσου τον! Όχι μόνο με το βγαίνεις από δω κι από ‘κει (που εννοείται θα το κάνεις κι αυτό) αλλά και με το να δώσεις χώρο στον εαυτό σου να ανακαλύψει πράγματα που σου αρέσουν και μέχρι τώρα δεν προλάβαινες να ασχοληθείς.

Που ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις ότι έχεις κάποιο κρυφό ταλέντο και να “μεταφέρεις” αυτό το χόμπι και στη φοιτητική σου ζωή!

4. Εξερεύνησε τις επιλογές σου

Η επιτυχία στις εξετάσεις δεν είναι δεδομένη και μια πορεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σίγουρα δεν είναι το όνειρο της ζωής όλων.

Σκέψου τα πράγματα που σου αρέσουν και δες πως μπορείς να τα αξιοποιήσεις.

Να είσαι ειλικρινής και μη φοβηθείς να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θες… Στο κάτω κάτω, η ζωή είναι μόνο δική σου!

5. Άδειασε το μυαλό σου

Ότι έγινε, έγινε!

Τόσο καιρό διάβαζες και έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου για να πετύχεις στη σχολή που θέλεις. Μπορεί τα θέματα να μην ήταν όπως τα περίμενες, ή να ήταν ακριβώς αυτά που χρειαζόσουν για να διαπρέψεις. Το να κάθεσαι να σκέφτεσαι όλη μέρα πώς πήγες και να κοιτάς άρθρα, ειδήσεις, αλλά και ότι άλλο μπορείς για τις Πανελλήνιες 2020 δε θα σε βοηθήσει καθόλου.

Κάτσε στην ταράτσα σου, σε μία παραλία ή όπου αλλού εσύ ηρεμείς και ξέχασε τα όλα!

Δείτε ακόμα: Πανελλήνιες 2020: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 0