"The Handmaid's Tale": Πότε θα κυκλοφορήσει η 4η σεζόν της σειράς (Trailer)

Η πολυαγαπημένη δυστοπική σειρά του Hulu, “The Handmaid’s Tale”, αναμένεται φτάσει στις μικρές μας οθόνες λίγο αργότερα σε σχέση με τα συνηθισμένα, σύμφωνα με στοιχεία του Indie Wire και, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία, αναμένουμε την 4η σεζόν μέσα στο 2021.

Η αργοπορία στην κυκλοφορία της 4ης σεζόν της σειράς οφείλεται (πού αλλού;) στην επιδημία του κορωνοϊού, αφού, πέρα από τις μετακινήσεις και την καθημερινότητά μας, η πανδημία “χτύπησε” πολλές παραγωγές, οι οποίες αναγκάστηκαν να διακόψουν τα γυρίσματα τους, πράγμα που συνέβη -μεταξύ άλλων- και στο “The Handmaid’s Tale”, τη σοκαριστική και εξαιρετικά σκληρή ιστορία του Hulu, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Margaret Atwood και με πρωταγωνίστρια την Elisabeth Moss.

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς πήρε αναβολή για το 2021, ωστόσο, τουλάχιστον έχουμε ένα πρώτο teaser trailer που μας δίνει μια εικόνα για το τι αναμένεται να δούμε στην πορεία.

Δείτε το teaser trailer της 4ης σεζόν:

Για το τέταρτο κεφάλαιο της σκοτεινής σειράς, επιστρέφουν στους ρόλους τους και οι: Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Max Minghella, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford, ενώ η εκπληκτική ηρωίδα (June Osborne), την οποία ενσαρκώνει η Elisabeth Moss, αναμένεται να αναλάβει και τη σκηνοθεσία ενός επεισοδίου.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, τόσο από το τέλος της 3ης σεζόν, όσο και από το πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε, ο δρόμος για την τέταρτη σεζόν είναι ένας και αφορά την πολυαναμενόμενη επανάσταση των υπηρετριών, που θα βάλει τέλος στο σαδιστικό καθεστώς του Gilead.

Η τέταρτη σεζόν του “The Handmaid’s Tale” θα προβληθεί μέσα στο 2021.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

Άλυτα Μυστήρια: Έρχεται νέα σειρά από τους παραγωγούς του “Stranger Things”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;