4 apps που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις την καθημερινότητά σου
Αυτά τα apps θα κάνουν σίγουρα πιο εύκολη τη ζωή σου!

Σήμερα χρησιμοποιούμε τα κινητά μας τηλέφωνα σχεδόν για όλες τις δουλειές και δύσκολα κάποιος μένει χωρίς να έχει ένα. Με τα κινητά μπορούμε να διαβάσουμε, να έρθουμε σε επαφή με αγαπημένους μας ανθρώπους, να διαβάσουμε κάποιο βιβλίο, να ενημερωθούμε και πολλά ακόμη.

Πολλές φορές για να κάνουμε διάφορες δουλειές με τη βοήθεια του κινητού χρησιμοποιούμε διάφορα apps. Άλλωστε δεν υπάρχουν και λίγα πλέον. Ωστόσο γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε μερικά apps προκειμένου να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας λίγο περισσότερο και παράλληλα να την βελτιώσουμε;

Ας δούμε παρακάτω ποια apps μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτό!

1. Mint

Το Mint είναι εκεί για να σε βοηθήσει με τα οικονομικά σου. Φυσικά, δε θα στα αυξήσει ως δια μαγείας τα έσοδά σου, αλλά βάζοντας τις πληροφορίες της πιστωτικής σου κάρτας, το Mint καταγράφει σε κατηγορίες όλες σου τις αναλήψεις και τις αγορές. Μπορείς να δεις λοιπόν πόσα χρήματα έχεις στην άκρη, να θέσεις στόχους και να βλέπεις τι συμβαίνει με την κάρτα σου. Η εφαρμογή είναι ασφαλής και ανήκει στη γνωστή εταιρεία Intuit.

2. Any.do

Το Any.do είναι εκεί για να ικανοποιήσει όλους τους ψυχαναγκασμούς σου με τις τέλειες to-do λίστες. Το any.do είναι απλό στη χρήση και μπορείς να προσθέσεις όσα tasks θέλεις μέσα στην ημέρα. Όταν τα ολοκληρώσεις, απλώς πατάς δεξιά και αυτά εξαφανίζονται. Χρήσιμο, εύκολο και απλό.

3. Lastpass

Σήμερα οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πολλούς κωδικούς, τους οποίους πρέπει να θυμόμαστε. Πολλές φορές όμως τους ξεχνάμε και για να δώσει λύση σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα ήρθε το lastpass. Το lastpass λοιπόν αποθηκεύει τον τελευταίο κωδικό που χρησιμοποίησες σε κάθε σύνδεσή σου οπουδήποτε σε ένα ασφαλές μέρος, υποδεικνύει τους δυνατού; κωδικούς και πολλές φορές σε συνδέει αυτομάτως όπου θέλεις να συνδεθείς.

4. Pocket

Πόσες φορές έχει τύχει να θέλεις να δεις ένα βίντεο ή να διαβάσεις ένα άρθρο και να μη σου φτάνει ο χρόνος; Μάλλον πολλές. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μέρος να αποθηκεύσεις το άρθρο, το βίντεο ή ό,τι θ ήθελες να δεις, ώστε να του δώσεις μία ευκαιρία όταν έρθει η ώρα που θα έχεις χρόνο. Και σε αυτό θα σε βοηθήσει το pocket που θα λειτουργήσει ως ένα appοθηκευτικό χώρο (see what i did there?) κρατώντας όλα όσα θέλεις να δεις σε στιγμές που έχεις χρόνο (π.χ. στα ΜΜΜ).

Δείτε επίσης: 4 ιδανικά apps για διαλογισμό και χαλάρωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 0 
 0