6 λόγοι για τους οποίους πολλοί άντρες κρατάνε τη σχέση του κρυφή
Και δεν είναι ότι ντρέπονται για αυτή τους την επιλογή!

Πολλές φορές στις σχέσεις βλέπεις ότι ο άντρας θέλει να την κρατήσει κρυφή. Ειδικά, στην αρχή! Και εσένα αυτό σε εκνευρίζει άπειρα!

Όμως, πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πρέπει να σκεφτείς κάποιες παραμέτρους που, ίσως, να μην είχε σκεφτεί μέχρι αυτή τη στιγμή. Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει μερικούς από τους λόγους για τους οποίους μπορεί το “αγόρι” σου να μη θέλει να δημοσιοποιήσει ακόμα τη σχέση σας.

1. Δε θέλει οι κοινοί φίλοι να το μάθουν ακόμα

Θέλει να είναι διακριτικός στην αρχή. Δε θέλει οι φίλοι του να αρχίσουν να ρωτάνε ερωτήσεις που μπορεί να σας φέρουν και τους δύο σε δύσκολη θέση.

2. Φοβάται την έγκριση της οικογένειάς του

Πολλές φορές τα αγόρια έχουν και ένα πολύ συγκεκριμένο δέσιμο με τη μητέρα τους. Μάλιστα, η έγκρισή της ή η απόρριψη της σημαίνει πολλά. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος κοριτσιού που θέλουν να δουν το παιδί τους να βγαίνει. Αυτό μπορείς εύκολα να το αντιμετωπίσεις με την επικοινωνία!

Όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν γνώμη!

3. Μία μυστική σχέση έχει περισσότερο ενδιαφέρον

Για πολλούς άντρες η μυστική σχέση είναι πιο… σέξι. Και γιατί όχι; Αυτό το αρχικό παιχνίδι που θέλετε να κρυφτείτε, αλλά θέλετε απεγνωσμένα ο ένας τον άλλο, μπορεί να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για κάποιο χρονικό διάστημα. Οπότε, μπορείς να το χαρείς.

4. Δεν είναι σίγουρος για τα συναισθήματά του

Οι άντρες, συχνά, σε μία σχέση έχουν λιγότερη αυτοπεποίθηση από ότι οι γυναίκες. Έτσι, εύκολα μπορεί να θεωρεί ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του για σένα και θέλει να περιμένει μέχρι να το ανακοινώσει!

5. Μόλις βγήκε από μία άλλη σχέση

Θεωρεί ότι είναι πολύ μικρό το χρονικό πλαίσιο από το οποίο βγήκε από την προηγούμενη του σχέση και δε θέλει να πληγώσει την πρώην του ανακοινώνοντας αμέσως ότι βρίσκεται σε άλλη σχέση. Αυτό μπορείς εύκολα να το καταλάβεις και να το στηρίξεις για λίγο χρονικό διάστημα.

6. Δε θέλει να ακούσει τη γνώμη των υπόλοιπων

Πολλοί άντρες θέλουν να κρατήσουν μυστική τη σχέση σου όχι γιατί ντρέπονται, απλά θεωρούν ότι θα τους κρίνουν όλοι οι υπόλοιποι και θα πουν τη γνώμη τους για τη σχέση τους. Και, απλά, δεν τους νοιάζει! Θέλουν να ζήσουν τη σχέση τους όπως πιστεύουν αυτοί.

Από τη μία δεν έχουν άδικο!

Δες ακόμα: Γιατί χρονοτριβούμε; Σου έχουμε την απάντηση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
FT
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
53'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
6'
72 - 63
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
  
 1