Stranger Things: Πόσα επεισόδια θα έχει η 4η σεζόν της σειράς;
Βρήκαμε πόσα επεισόδια θα έχει η τέταρτη σεζόν του Stranger Things.

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας, “Stranger Things“, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της streaming πλατφόρμας του Netflix. Η σειρά βρίσκεται στην προετοιμασία της τέταρτης σεζόν της και, μάλλον, μάθαμε πόσα επεισόδια θα έχει ο κύκλος αυτός.

Μπορεί η επιτυχημένη αυτή σειρά να αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή της τον Μάρτιο λόγω την πανδημίας του κορωνοϊού, όμως, φαίνεται ότι τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να επανέρχονται στην κανονικότητα και πρωταγωνιστές και προσωπικό να γυρίζουν στα γυρίσματα.

Οι σεναριογράφοι της σειράς ανέβασαν στο twitter μια φωτογραφία με όλα τα σενάρια της τέταρτης σεζόν. Ενώ, έγραψαν ότι η τέταρτη σεζόν της σειράς είναι έτοιμη!

Αμέσως, οι θαυμαστές της σειράς κάθισαν και μέτρησαν τα σενάρια των επεισοδίων, όπως φαίνονται στην εικόνα και βρήκαν πόσα ακριβώς θα είναι. Από ότι φαίνεται η τέταρτη σεζόν του “Stranger Things” θα αποτελείτε από 9 επεισόδια.

Αυτό αποτελεί μια μικρή αύξηση, της τάξης του ενός επεισοδίου, από τα 8 που αποτελούνταν η προηγούμενη σεζόν της σειράς. Ο αριθμός επεισοδίων της σειράς, συχνά, μεταβάλλεται από σεζόν σε σεζόν. Η πρώτη και η τρίτη σεζόν είχαν συνολικά 8 επεισόδια η κάθε μία. Ενώ, η δεύτερη αποτελούνταν και αυτή από 9 επεισόδια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, το Netflix έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα μικρό teaser για τη νέα σεζόν και έχει αποκαλύψει πως το πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου θα έχει τον τίτλο “The Hellfire Club”.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα έχουμε και επίσημη ανακοίνωση από το Netflix τόσο για τον αριθμό των επεισοδίων της τέταρτης σεζόν, όσο και για την επιστροφή της αγαπημένης μας σειράς!

Δες την ανάρτηση των σεναριογράφων στο Twitter. Πιστεύεις και εσύ ότι θα είναι 9 τα επεισόδια του τέταρτου κύκλου;

Δες ακόμα: Stranger Things: Δείτε το trailer της 4ης σεζόν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 5 
 1 
 0 
 1