Ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες για τις κινηματογραφικές πρεμιέρες αρκετών ταινιών
Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε ακόμα ένα ντόμινο αλλαγών στις κινηματογραφικές πρεμιέρες ταινιών. Δείτε αναλυτικά.

Και ενώ, έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σιγά σιγά σε μία διαφορετική κανονικότητα, η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να υπάρχει και αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Αμερικής, αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα από τον νέο ιό. Αυτό, ώθησε και αρκετές εταιρείες παραγωγής ταινιών να αλλάξουν τα σχέδιά τους για το πότε θα κάνουν πρεμιέρα οι ταινίες τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Και οι αλλαγές είναι μεγάλες!

Μπορεί, στην Ελλάδα, να έχουμε τα καλοκαιρινά σινεμά που έχουν ανοίξει, ήδη, και μπορούμε να απολαμβάνουμε ταινίες κάτω από το φως τον αστεριών. Στο εξωτερικό, όμως, και ιδιαίτερα στην Αμερική, που είναι και η μεγαλύτερη αγορά σε ότι αφορά το σινεμά, τα σινεμά παραμένουν κλειστά.

Αυτό έχει ωθήσει αρκετές εταιρείες παραγωγής να αλλάξουν τις ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα οι ταινίες τους. Η πρώτη καινούρια “μεγάλη” ταινία που θα έκανε πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες ήταν το “Tenet” του Christopher Nolan. Η ταινία ήταν να προβληθεί στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου. Ωστόσο, η εταιρεία παραγωγής Warner Bros. ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία που θα κάνει τελικά πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη ταινία δε θα είναι η 17η Ιουλίου. Αλλά μετατίθεται για δυο βδομάδες αργότερα, στις 31 Ιουλίου.

Σχετικά, ο Τόμπι Έμεριχ, αντιπρόσωπος της Warner, δήλωσε:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι, μέσα σε αυτό το περίπλοκο και ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, που θα φέρουμε το “Tenet” του Κρίστοφερ Νόλαν, μια τέτοιου βεληνεκούς ταινία στις αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο στις 31 Ιουλίου. Είναι περισσότερο από ότι από ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να φανταστεί από τότε που είδαμε μια ταινία στη μεγάλη οθόνη. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που θα επανακυκλοφορήσουμε το αριστούργημά του, “Inception”, στις αίθουσες για την 10η επέτειό της ταινίας στις 17 Ιουλίου.”

H αναβολή της πρεμιέρας του “Tenet” προκάλεσε έναν μεγάλο αναπρογραμματισμό στο πρόγραμμα της Warner, αλλά και των αιθουσών γενικότερα. Ένα ντόμινο αλλαγών που δείχνει ότι η θερινή σεζόν για τους Κινηματογράφους δε θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ότι αφορά τα έσοδα.

Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμα προβολής των καινούριων ταινιών της Warner Bros.

  • Η μεγάλη ταινία του καλοκαιριού, “Wonder Woman 1984”, μεταφέρεται από τις 14 Αυγούστου σε νέα ημερομηνία, δυο μήνες αργότερα, στις 2 Οκτωβρίου.
  • Η μεταφορά του βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ “Οι Μάγισσες”, σε σκηνοθεσία Robert Zemeckis, η οποία ήταν προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 9 Οκτωβρίου 2020, θα κυκλοφορήσει, μάλλον, μέσα στο 2021.
  • Η 4η συνέχεια του “Matrix”, στην οποία θα πρωταγωνιστεί και πάλι ο Keanu Reeves, μεταφέρεται από 21 Μαϊου 2021 στην 1η Απρίλιου 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω κορωνοϊού, η ταινία δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τα γυρίσματά της.
  • Η ταινία “Tom & Jerry” μεταφέρεται από το Δεκέμβριο, στις 5 Μαρτίου 2021.
  • H ταινία “Godzilla vs. Kong”, η οποία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου, μεταφέρθηκε στις 21 Μαΐου 2021.

Από ότι φαίνεται η πρώτη μεγάλη ταινία που θα δούμε μέσα στο καλοκαίρι είναι το “Mulan” της Disney. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 24 Ιουλίου. Μένει να δούμε αν η εταιρεία παραγωγής της θα μείνει στον αρχικό αυτό σχεδιασμό ή θα αλλάξει τα σχέδιά της και αυτή!

Δες ακόμα: Όσκαρ 2021: Αλλάζει η ημερομηνία τους λόγω covid – Η επίσημη ανακοίνωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;