4 τρόποι για να μείνεις σε φόρμα μέχρι να ανοίξουν τα γυμναστήρια
Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα για το άνοιγμα το γυμναστηρίων.

Η σταδιακή άρση των μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού θα φέρει και το άνοιγμα των γυμναστηρίων στις 15 Ιουνίου. Η καραντίνα, όμως, μας έχει συνηθίσει στο να προσπαθήσουμε να μείνουμε fit από το σπίτι. Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για να ανοίξουν τα γυμναστήρια και τώρα ήρθε η ώρα να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο.

Με το να πας κατευθείαν με το που ανοίξουν τα γυμναστήρια και να… “χτυπηθείς” με τις ώρες, δε θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άσε που την επόμενη μέρα δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί θα έχεις πιαστεί σε όλο σου το σώμα.

Γι αυτό σου έχουμε μερικές εύκολες λύσεις για να καταφέρεις να μείνεις σε φόρμα μέχρι να ανοίξουν τα γυμναστήρια!

1. Ποδήλατο

Πάρε το ποδήλατό σου και κάνε διαδρομές. Με το ποδήλατο γυμνάζεται (σχεδόν) όλο το σώμα και ενεργοποιείται ο μεταβολισμός σου. Μάλιστα, είναι μία ευχάριστη γυμναστική δραστηριότητα καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με βόλτα με την παρέα, με έναν καφέ στη φύση ή και με μία υπέροχη διαδρομή μέσα στο βουνό.

2. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα

Στο YouTube υπάρχουν αρκετά βίντεο από γυμναστές για γυμναστική στο σπίτι. Ανάλογα με τον εξοπλισμό που διαθέτεις στο σπίτι σου και το επίπεδό σου μπορείς να βρεις την καταλληλότερη γυμναστική για σένα. Αν έχεις να κάνεις προπόνηση από τότε που έκλεισαν τα γυμναστήρια, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με κάτι χαλαρό.

3. Τρέξιμο

Μαζί με το ποδήλατο, μία άλλη λύση είναι το τρέξιμο/ περπάτημα. Μπορείς να πάρεις έναν φίλο σου και να πάτε για τρέξιμο στο βουνό, κάπου στην περιοχή που μένεις ή όπου αλλού σκεφτείς. Είναι μία καλή λύση για να σε κρατήσει σε φόρμα και να αρχίσεις να αναπτύσσεις ακόμα περισσότερο την αντοχή σου.

4. Yoga

Ένα είδος γυμναστικής που πολλοί το θεωρούν αρκετά χαλαρό. Όμως, η yoga ενεργοποιεί όλος σου το σώμα και μπορείς εύκολα να την κάνεις από το σπίτι. Με διάφορα προγράμματα που μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα στρώμα γυμναστικής ή κάτι άλλο που να το αντικαθιστά.

Δες ακόμα: ΕΠΙΣΗΜΟ: Πότε ανοίγουν γυμναστήρια, κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια και κατασκηνώσεις (Ημερομηνίες)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;