5 πράγματα που θα ήθελες να ξέρεις πριν κάνεις την πρώτη σου σχέση
Μακάρι να τα γνωρίζαμε και εμείς πριν την πρώτη μας μεγάλη σχέση!

Η πρώτη σου μεγάλη σχέση είναι αρκετά σημαντική. Μέσα από αυτή ανακαλύπτεις έναν διαφορετικό κόσμο και μία διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς σου. Ωστόσο, πριν από αυτό το μεγάλο βήμα της πρώτης σχέσης, θα ήθελες να γνωρίζεις μερικά πράγματα!

Θα ήθελες κάποιος να σου είχε μερικά πράγματα και να σου δώσει μερικά tips για όσα πρέπει να κάνεις σε αυτή. Για όσα μπορεί να γίνουν μέσα από την πρώτη σου μεγάλη σχέση και τη συμπεριφορά που πρέπει να έχεις απέναντι και στη σχέση σου, αλλά και στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου.

Ορίστε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν την πρώτη σου μεγάλη σχέση.

1. Μην παραμελείς τους φίλους σου και την οικογένειά σου

Είναι καλό να περνάς χρόνο με τη σχέση σου και να κάνετε πράγματα μαζί. Όμως, πρέπει να αφιερώνεις χρόνο και στους φίλους σου και στην οικογένειά σου. Δεν πρέπει να έχεις δεδομένο ότι οι άνθρωποι αυτοί θα είναι εκεί να σε περιμένουν όταν τελειώσει η σχέση σου.

2. Δεν είναι πάντα εύκολα τα πράγματα

Το “εμείς καλά και αυτοί καλύτερα” δεν είναι πάντα εφικτό. Μία σχέση έχει αρκετές δυσκολίες και πολλά πάνω – κάτω. Τη μία θα είστε τέλεια, την άλλη μπορεί να τσακωθείτε για ένα πολύ χαζό πράγματα.

3. Μπορεί να πληγωθείς

Όπως και σε κάθε σχέση, έτσι και στην πρώτη, μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα πληγωθεί. Μπορεί να ανοιχτείς πολύ στον σύντροφό σου και, τελικά, να σε πληγώσει. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι θα κρατήσεις τις άμυνες σου για να μην πληγωθείς.

4. Δε σου ανήκει ο άλλος

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχεις μεγάλη δύναμη και επιρροή πάνω στη σχέση σου. Όμως, πρέπει να ξέρεις ότι είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα με τα δικά του θέλω και τις δικές του αξίες. Ο σύντροφός σου, δε σου ανήκει και αυτό πρέπει να το καταλάβεις! Όπως και εσύ δεν του ανήκεις!

5. Δεν είναι όπως στις ταινίες

Θα θέλαμε να ήταν έτσι! Ένας μεγάλος έρωτας που θα υπάρχει για πάντα. Ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλο και όλα αυτά τα παραμυθένια που έχεις δει ξανά και ξανά. Όμως, η πραγματικότητα είναι άλλη και απαιτεί αρκετή δουλειά και προσπάθεια και από τους δύο. Θα κλάψεις, θα γελάσεις, θα πονέσεις και, τελικά, θα μάθεις πολλά μέσα από την πρώτη σου σχέση.

Δες ακόμα: Αγίου Πνεύματος 2020: 4 προτάσεις για να περάσεις ένα ξεχωριστό τριήμερο με τη σχέση σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 1