5 σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις στην αρχή κάθε σχέσης
Κάθε αρχή και δύσκολη! Έτσι, δε λένε;

Στην αρχή μίας σχέσης όλα είναι απλά και όμορφα. Ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι, που μπορεί πολύ γρήγορα να κατέβεις και η προσγείωση να είναι απότομη. Αν, όμως, θέλεις η σχέση σου να έχει διάρκεια και θέλεις αυτόν τον άνθρωπο στο πλευρό σου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λύσεις τον πρώτο χρόνο της σχέσης σου.

Μερικά πολύ σημαντικά θέματα που θα σε ακολουθούν σε όλη τη διάρκεια της σχέσης, αν δεν τα λύσεις στην αρχή.

1. Δέξου τα ελαττώματά του

Όλοι έχουμε περίεργες, παραξενιές και ελαττώματα. Και κανείς δεν μπορεί να τα αλλάξει. Οπότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον δεχτείς ακριβώς όπως είναι. Μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις, γιατί, τότε, θα έρθουν οι καυγάδες και οι δυσκολίες. Έτσι, όπως, εσύ δε θα ήθελες να σε αλλάξει, και αυτός δε θέλει να τον αλλάξεις. Αλλά, να τον αποδεχτείς!

2. Όλα τα προβλήματα επικοινωνίας

Για να έχει μία σχέση διάρκεια στον χρόνο, πρέπει να μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να μπορεί ο άλλος να καταλάβει ακριβώς αυτό που εννοείς. Να μην πιστεύει ότι πίσω από τις λέξεις σου κρύβονται άλλα πράγματα που δεν λες.

3. Ξεκαθαρίστε ότι σας ενοχλεί

Μετά από ένας καυγά, μία διαφωνία πρέπει να ξεκαθαριστούν αρκετά πράγματα. Να φύγουν από τη μέση προβλήματα που μπορεί να συνεχίζουν να σε απασχολούν στη συνέχεια της σχέσης. Αυτή την περίοδο, καλό θα ήταν, να ξεκαθαρίσεις και εσύ ο ίδιος θέματα που μπορεί να υπάρχουν με πρώην για να μην μπουν και αυτά στη νέα σου σχέση.

4. Θέσε εφικτές προσδοκίες για τη σχέση σου

Μην περιμένεις να είναι όλα τέλεια και να μην υπάρχουν άσχημες μέρες. Μην βάλεις από την πρώτη μέρα τον γάμο στο μυαλό σου. Γενικά, προσπάθησε να είσαι ρεαλιστική στο τι περιμένεις από την καθημερινότητα της σχέσης σου!

5. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεται για να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλο

Από τα χόμπι που σας αρέσουν. Από αυτά που δε σας αρέσουν. Από το να βρεις τι τον ενοχλεί, τι τον κάνει χαρούμενο. Γενικά σε μία σχέση πρέπει να γνωρίζεις καλά τον άλλο και να μπορείς να ξέρεις με ένα βλέμμα τι είναι αυτό που χρειάζεται και θέλει.

Δες ακόμα: 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις για τη σχέση σου τώρα που τελείωσε η καραντίνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;