Η σειρά "Έτερος Εγώ" ξεκινάει και πάλι τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του.

Το “Έτερος Εγώ” έχει μετατραπεί σε μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες. Η ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια μας έβαλε σε έναν μοναδικό κόσμο που θέλαμε να επισκεφτούμε ξανά. Κάτι που έγινε με τη σειρά “Έτερος Εγώ- Χαμένες Ψυχές” και τώρα γυρίζεται η δεύτερη σεζόν της σειράς.

Τα γυρίσματα είχαν σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο, από την 1η Ιουνίου, ξεκινούν και πάλι. Η παραγωγή της COSMOTE TV θα κάνει γυρίσματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τους συντελεστές.

Η νέα σεζόν, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, θα έχει τίτλο “Έτερος Εγώ- Κάθαρσις” και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV, το φθινόπωρο του 2020.

Και αυτός ο κύκλος θα αποτελείται από 8 επεισόδια, ενώ θα ασχοληθεί με μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες που έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Το σενάριο αποτελεί ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας. Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας.

Ενώ, στο υπόλοιπο καστ βρίσκουμε τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο κ.α.

Δες ακόμα: Ποιοι ήταν οι άθλοι του Θησέα και τι σχέση έχουν με την υπόθεση της σειράς «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
5'
37 - 27
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;