Είναι γεγονός: Αυτή θα είναι η πρώτη drive-in συναυλία στην Ελλάδα
Ποια τραγουδίστρια εγκαινιάζει την πρώτη drive-in συναυλία στην Ελλάδα - Σε ποια περιοχή

Λίγο μετά την ανακοίνωση για την επιστροφή των drive-in σινεμά στην Αθήνα, αλλά και τις περιοχές που αναμένεται να φιλοξενήσουν τους θερινούς αυτους κινηματογράφους, θέμα χρόνου ήταν τελικά να ανακοινωθεί και η πρώτη drive-in συναυλία στη χώρα μας.

Την Τρίτη στις 2 Ιουνίου, λοιπόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου θα “κόψει την κορδέλα” της πρώτης drive-in συναυλίας στην Ελλάδα, στο Α’ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας, με ελεύθερη είσοδο.

Αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Όπως έγραψε στο Instagram η Νατάσα Θεοδωρίδου:

«Η πρώτη drive in συναυλία στην Ελλάδα μας..είμαι τόσο χαρούμενη που θα ξανανταμώσουμε την Τρίτη 2/6 στη Γλυφάδα..μπείτε στο αυτοκίνητο ελάτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μένα και στον @kanarakispantelis».

Δείτε την ανάρτηση της γνωστής μουσικής ερμηνεύτριας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η πρώτη drive in συναυλία στην Ελλάδα μας..είμαι τόσο χαρούμενη που θα ξανανταμώσουμε την Τρίτη 2/6 στη Γλυφάδα..μπείτε στο αυτοκίνητο ελάτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μένα και στον @kanarakispantelis_official …Δήμαρχε σ´ευχαριστω πολύ @giorgospapanikolaou_ @natasatheodoridoufanclub @rigosk @segredakis @menoumeasfaleis @panoskatsaridis @spyros_potamopoulos @ennymonacostyle #natasatheodoridou #menoumestoaftokinito #paradothikasesena ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou Official (@natasatheodoridou) στις

Λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα κοινωνικής απόστασης, λόγω του νέου κορωνοϊού, ο Δήμος αποφάσισε να διοργανώσει ένα δωρεάν Drive-In Φεστιβάλ που θα ξεκινήσει εκείνο το βράδυ, στις 21:00 μ.μ, με την συναυλία, ενώ, στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου θα βρεθεί και ο ηθοποιός, Παντελής Καναράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατήσεις ξεκινούν σήμερα (28 Μαΐου 2020), στις 17:00 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας, www.glyfada.gr/drivein.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα Drive-In σινεμά που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα το καλοκαίρι – Σε ποιες περιοχές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;