5 φιλοσοφικές ταινίες που θα σε βάλουν σε σκέψεις
Φιλοσοφικές ταινίες που θα δώσουν σίγουρα τροφή για σκέψη...

3.The Truman Show

Ένας 30χρονος υπάλληλος αγνοεί ότι ο ειδυλλιακός κόσμος που τον περιτριγυρίζει αποτελεί ντεκόρ της πιο δημοφιλούς σαπουνόπερας, με θέμα τη σε ζωντανή μετάδοση καθημερινή ζωή του.

4.Lost in translation

Μια νεαρή, ακολουθώντας στο Τόκιο τον εργασιομανή σύζυγό της που λείπει συνεχώς για δουλειά, γνωρίζει στο μπαρ του ξενοδοχείου έναν έκπτωτο αμερικανό σταρ, ο οποίος γυρίζει ένα διαφημιστικό για ουίσκι. Μαζί θα περιπλανηθούν στην πόλη και θα γνωρίσουν τους κατοίκους του Τόκιο, έστω κι αν δεν ξέρουν λέξη από ιαπωνικά.

5.The Fountain

16ος αιώνας. Ο ισπανός κονκισταδόρ Τόμας Κρέο, ταξιδεύει στην αφιλόξενη ζούγκλα της Λατινικής Αμερικής, αναζητώντας το βότανο της αιώνιας ζωής για να το προσφέρει στην αγαπημένη του βασίλισσα Ιζαμπέλα.

21ος αιώνας. Ο αναγνωρισμένος γιατρός Τόμι Κρέο, πασχίζει μέσω των επιστημονικών μελετών, να εντοπίσει το γιατρικό του καρκίνου, παρακινούμενος από το προσωπικό του δράμα, αφού η λατρεμένη γυναίκα του, Ίζι, κτυπημένη από την νόσο, ζει τις τελευταίες της ημέρες.

26ος αιώνας. Ο Τομ, ένας μοναχικός αστροναύτης ταξιδεύει στα βάθη του διαστήματος, ψάχνοντας εκείνο το συστατικό που διατηρεί την έννοια της ζωής αναλλοίωτη στον χρόνο.

Δείτε επίσης:Το Σινεμά Σε Περιμένει: Η νέα καμπάνια που μας καλεί πίσω στον κινηματογράφο

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;