7 στυλιστικά λάθη που κάνουν οι άνδρες
Οι περισσότεροι άνδρες κάνουν αυτά τα στυλιστικά λάθη!

Το στυλ και η μόδα είναι κάτι που θέλουμε όλοι να ακολουθούμε. Κάποιοι το έχουν, ενώ άλλοι πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά για να κάνουν το δικό τους μοναδικό στυλ αρεστό. Οι άνδρες, όμως, είναι αυτοί που συνήθως  τα βρίσκουν δύσκολα να ακολουθήσουν τη μόδα.

Μάλιστα, οι περισσότεροι κάνουν αρκετά λάθη και χρειάζονται πάντα μία γυναίκα για να τους τα επισημάνει. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά τα λάθη;

1. Όλα τα T-shirt σου έχουν μάρκες

Πολλές φορές ένα μονόχρωμα, απλό T-shirt κάνει τη διαφορά. Δε σημαίνει το ότι έχει μία μάρκα τυπωμένη πάνω του το κάνει αμέσως και στυλάτο.

2. Τα παντελόνια σου δεν σου ταιριάζουν

Είτε έχεις αδυνατίσει, είτε έχεις πάρει κιλά, τα παντελόνια που φοράς πρέπει να ακολουθούν το σωματότυπό σου. Αν είναι μεγάλα, πρέπει να βάζεις πιο κολλητά. Αν είναι μικρά, ίσως, θα πρέπει να αγοράσεις ένα νούμερο μεγαλύτερο.

3. Φαίνεται το φανελάκι σου

Έχουν περάσει οι εποχές που το φανελάκι του άνδρα έπρεπε να φαίνεται μέσα από το πουκάμισο. Καιρός είναι να το βγάλεις και εσύ από την καθημερινότητά σου.

4. Πολλά αξεσουάρ

Ένα ρολόι ή μία αλυσίδα στο χέρι. Όχι, όλα μαζί! Είναι υπερβολικά και δε σημαίνει ότι δίνουν κάτι παραπάνω στο στυλ σου.

5. Προσοχή στα χρώματα

Πρέπει να μάθεις τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων. Δεν πάνε όλα τα χρώματα μεταξύ τους και, πολλές φορές, χαλάς ένα ωραίο ντύσιμο κάνοντας λάθος συνδυασμούς χρωμάτων.

6. Βάζεις αθλητικά με κοστούμια

Δε σημαίνει ότι κάνει αμέσως πιο καθημερινό το ντύσιμο αυτό. Αν θέλεις να βάλεις κοστούμι, τότε, πρέπει να το συνδυάσεις με το αντίστοιχο παπούτσι!

7. Διάλεξε τη σωστή γραβάτα

Δεν πάνε όλες οι γραβάτες σε όλους τους σωματότυπους. Ανάλογα με τη σωματική σου διάπλαση, πρέπει να βρεις και την κατάλληλη γραβάτα που σου ταιριάζει. Να μην είναι ούτε πολύ πλατιά, ούτε πολύ στενή.

Δες ακόμα: Netflix: 6 ριάλιτι που θα γίνουν η επόμενη ένοχη απόλαυσή σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
45'
1 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
0 - 0
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
ΤΕΛ
60 - 69
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;