Just The 2 Of Us: Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το σόου
Η Άσπα Τσίνα με βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Just The 2 Of Us.

Το Just The 2 Of Us επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Open και μας έχει προσφέρει αρκετό θέαμα. Όμως, έγινε μία ανακοίνωση που δεν περιμέναμε. Η Άσπα Τσίνα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από το σόου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έχει απασχόλησε ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα με τη συμμετοχή της στο γνωστό σόου μοιράστηκε με το κοινό που την ακολουθεί τους λόγους της αποχώρησής της. Η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την ανακοίνωση αυτή σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Σε αυτό εξηγεί και τους λόγους της αποχώρησής ητς.

Η Άσπα Τσίνα υποστηρίζει ότι οι λόγοι που πήρε την απόφαση αυτοί είναι υγείας και βάσει των συστάσεων της γιατρού της, η οποία της προτείνει ξεκούραση, καθώς το σώμα της τραγουδίστριας είναι καταπονημένο λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μιλήσει σε συνέντευξή για πρώτη φορά για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, ενώ στο βίντεο λέει, μεταξύ άλλων:

“Ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά και να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά.

Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν. Έτσι αποφάσισα να ακούσω τις οδηγίες της γιατρού μου και να ξεκουραστώ γιατί ο οργανισμός μου είναι καταπονημένος. Αποφάσισα να αποχωρήσω από το “Just The 2 Of Us”.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη μέχρι τώρα στήριξη και αγάπη σας. Ο οργανισμός μου θα πάρει τα πάνω του.”

Το επεισόδιο που θα δούμε το βράδυ του Σαββάτου 23/05 θα είναι το τελευταίο με τη συμμετοχή της.

Δες το βίντεο που ανήρτησε η γνωστή τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Facebook.

Δες ακόμα: Just The 2 Of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το σόου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;