Άρση μέτρων: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι στα καταστήματα εστίασης
Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ανακοίνωσε ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα επανέλθει πλήρως η λειτουργία στα καταστήματα εστίασης.

Η σταδιακή άρση των μέτρων επαναφέρει την καθημερινότητα που ξέραμε προ κορωνοϊού, πάντα με συγκεκριμένα μέτρα και προφυλάξεις. Όπως αποκάλυψε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, οι εσωτερικοί χώροι στα καταστήματα εστίασης αναμένεται να ανοίξουν το πρώτο δεκαπενθήμετο του Ιουνίου.

Ενώ, τόνισε ότι με το άνοιγμά τους θα τεθούν συγκεκριμένοι κανόνες οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν σύντομα.

Σε ότι αφορά τη μείωση του ΦΠΑ και σε ερώτημα αν αυτή θα φανεί στους καταναλωτές, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι είναι σίγουρος πως η αγορά θα λειτουργήσει και θα υπάρξουν μειώσεις στις τιμές που θα φτάσουν και στους καταναλωτές. Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επίσης, τόνισε ότι τη Δευτέρα θα επιστρέψει στην εργασία του το 45% των εργαζομένων στην εστίαση. Τέλος, αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση αναμένει τις εισηγήσεις των ειδικών προκειμένου να αποφασιστεί αν ξενοδοχεία και καταλύματα θα ανοίξουν νωρίτερα από τις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Δες ακόμα: Άρση μέτρων: Αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα λειτουργήσουν ξενοδοχεία και κατασκηνώσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;