Netflix: 7 σειρές που θα σε ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο
Σειρές που σίγουρα πρέπει να δεις στο Netflix.

Το Netflix είναι μία πλατφόρμα που αγαπάμε όλοι όσοι βλέπουμε με τις ώρες ταινίες και ιδιαιτέρως σειρές, αφού αυτές αποτελούν και το “δυνατό σημείο” της πλατφόρμας.

Φυσικά, το Netflix έχει πληθώρα επιλογών τόσο σε ταινίες όσο και σε σειρές, αλλά για τους λάτρεις των παλαιότερων εποχών υπάρχουν κάποιες (πολύ) καλές επιλογές. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες και καλύτερες σειρές που σίγουρα θα σε ταξιδέψουν σε άλλες εποχές και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

1. Οι Τηλεφωνήτριες

Η σειρά ακολουθεί η ζωή τεσσάρων γυναικών που εργάζονται ως χειριστές γραμμών σε μια τηλεφωνική εταιρεία στη Μαδρίτη στα τέλη της δεκαετίας του 1920. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες καθώς προσπαθούν να κερδίσουν την ανεξαρτησία και την ελευθερία από τον καταπιεστικό έλεγχο των ανδρών.

2.Hollywood

Στο μεταπολεμικό Hollywood μια παρέα φιλόδοξων ηθοποιών και σκηνοθετών θα κάνει σχεδόν τα πάντα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της για τη showbiz. Η σειρά είναι εδώ και  λίγο καιρός στο Netflix και βρίσκεται στις ελληνικές τάσεις.

3. Πόζα

Η σειρά τοποθετείται στα μέσα της δεκαετίας του 80 και βλέπουμε την καθημερινότητα στην Νέα Υόρκη σε διάφορες περιοχές της πόλης, από τις καλλιτεχνικές εως τις χλιδάτες γειτονιές. Πιο συγκεκριμένα, η χορεύτρια βογκ Μπλάνκα ιδρύει το δικό της οίκο και γίνεται Μητέρα ενός ταλαντούχου χορευτή και μιας ιερόδουλης, ερωτευμένης με ένα γιάπη.

4. Ταραγμένα Νερά

Τη δεκαετία του ’40, το πλοίο “Μπάρμπαρα ντε Μπραγκάντσα” αναχωρεί για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Όλοι οι επιβάτες ταξιδεύουν με έναν στόχο και πολλά μυστικά. Όλα θα βγουν την επιφάνεια.

5.Κολεξιόν Βέλβετ

Στα τέλη του ’60, η σχεδιάστρια μόδας Άνα προτρέπει τρεις φίλους της να ανοίξουν ένα κατάστημα και σχολή σχεδίου μόδας στη Βαρκελώνη στο spinoff του “Velvet”.

6.H

Κερδίζοντας σιγά – σιγά την αγάπη και την εμπιστοσύνη του αδυσώπητου αρχηγού ενός καρτέλ ηρωίνης στη Βαρκελώνη του ’60, η Ηλένα τελειοποιεί τα προσόντα της προς την κορυφή.

7. The Crown

Το Στέμμα επικεντρώνεται στη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ από τον γάμο της το 1947 μέχρι τη σημερινή εποχή. Στη σειρά απεικονίζονται πολλά σημαντικά γεγονότα της Βρετανικής ιστορίας όπως τα πρώτα χρόνια της βασιλείας της Βασίλισσας, τα γεγονότα με τον Ουίνστον Τσόρτσιλ και την παραίτησή του από Πρωθυπουργός, ενώ παρουσιάζονται πολλές γνωστές προσωπικότητες που έχουν συνδεθεί με τη βασιλική οικογένεια όπως η Μάργκαρετ Θάτσερ και φυσικά η Νταϊάνα.

Δείτε επίσης: Netflix: 3 Οσκαρικές ταινίες που μπορείς να βρεις στην πλατφόρμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;