Fortnite: Ο Travis Scott έδωσε μία μοναδική συναυλία στο online παιχνίδι
Ο Travis Scott έκανε μία μοναδική συναυλία στο online παιχνίδι Fortnite.

Τις ημέρες αυτές και λόγω καραντίνας διάφοροι καλλιτέχνες, μουσικοί και διασημότητες για να μας κρατήσουν παρέα και να μας κάνουν να περάσουμε λίγο καλύτερα κάνουν διάφορες διαδικτυακές εκπομπές, συναυλίες και απλά live stream. Η πιο ξεχωριστή, όμως, συναυλία στην εποχή του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής από τον ράπερ, Travis Scott στο online παιχνίδι Fortnite!

Ο γνωστός ράπερ παρουσίασε το νέο του κομμάτι με τίτλο “Astronomical experience” στο online παιχνίδι Fortnite. Και, μπορούμε να πούμε, ότι η εμπειρία ήταν απλά μοναδική!

Την ώρα της εκκίνησης του live, ένα διαστημόπλοιο με ένα τεράστιο ηχείο, κατευθύνθηκε προς τη σκηνή και ξαφνικά ο Travis Scott μεταμορφώθηκε σε μία τεράστια ψυχεδελική εικονική φιγούρα με θεϊκές δυνάμεις, εκτοξεύοντας όσους βρίσκονταν κοντά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Epic Games πρόσφατα κατάργησε την ικανότητα των παικτών να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον ή να προκαλούν ζημιά στον χώρο όπου διεξάγονται οι συναυλίες μέσα στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Μετά το πέρας του live, η Epic Games ανακοίνωσε ότι έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών του παιχνιδιού. Την συναυλία παρακολούθησαν online πάνω από 12,3 εκατομμύρια παίχτες!

Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι πρόκειται για την πιο μοναδική συναυλία που έγινε μέσα στο διάστημα αυτό!

Δες μερικά βίντεο από την εν λόγω συναυλία!

Δες ακόμα: FaZe Jarvis: Ο 17χρονος gamer που αποκλείστηκε από το Fortnite!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;