Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!
Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Πέρασε και αυτή η εβδομάδα της καραντίνας, όμως, είχαμε αρκετά τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που ελπίζουμε να δούμε αρκετά σύντομα. Οι περισσότερες από αυτές θα είναι διαθέσιμες από streaming πλατφόρμες, οπότε, να τις απολαύσουμε από την άνεση του σπιτιού μας.

Είσαι έτοιμος, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε;

Capone

Το τρέιλερ που ξεχώρισε αυτή την εβδομάδα είναι της ταινίας Capone. Ο Tom Hardy θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε στις τελευταίες μέρες της ζωής του υπό την σκηνοθετική σφραγίδα του Josh Trank. Σίγουρα, είναι μία από τις ταινίες που θέλουμε να δούμε.

The Eddy

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης Damie Chazelle επιστρέφει στις 8 Μαΐου με μία μίνι σειρά για λογαριασμό του Netflix. Η σειρά έχει να κάνει με ένα τζαζ πιανίστα ο οποίος είναι ιδιοκτήτης κλάμπ στο Παρίσι. Ο Chazelle έχει σκηνοθετήσει και μερικά από τα επεισόδια.


Artemis Fowl

Η ταινία του Kenneth Branagh βρήκε καινούριο σπίτι, λόγω κορωνοϊού, στην υπηρεσία Disney+. Με το τρέιλερ αυτό ανακοινώθηκε ότι η ταινία θα προβληθεί στην υπηρεσία τις 12 Ιουνίου.

Saved By The Bell

Η θρυλική σειρά των 90s επιστρέφει δυναμικά. Στην τρέλα αυτή των reboot ελπίζουμε η σειρά να αξίζει πραγματικά την επιστροφή της.

Dummy

Η σειρά έρχεται μέσα από μία νέα πλατφόρμα streaming το Quibi στις 20 Απριλίου. Σε αυτή πρωταγωνιστεί η Anna Kendrick με μία κούκλα του… σεξ! Ναι, ναι! Αυτό που διαβάσατε!

Δείτε ακόμα: Πάσχα 2020: 4 (διαφορετικές) ταινίες για την θρησκεία και την πνευματικότητα που αξίζει να δεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;