Brandstorm 2020: H δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος είναι στο χέρι σου
H βιομηχανία της ομορφιάς αλλάζει και ο φετινός διαγωνισμός Brandstorm της L’ Oréal σε καλεί να συμβάλλεις σε αυτή την αλλαγή, κάνοντας πράξη τις καινοτόμες ιδέες σου!

Το Brandstorm επιστρέφει για 28η χρονιά με νέο, ενδιαφέρον και ακόμα πιο δημιουργικό θέμα:

Αν είσαι φοιτητής/-τρια ή απόφοιτος/-η οποιαδήποτε σχολής, έχεις ιδέες που θες πολύ να γίνουν πράξη και σε ενδιαφέρει το περιβάλλον, τότε το Brandstorm είναι για σένα ίσως η αρχή μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Όσα πρέπει να ξέρεις για το φετινό Brandstorm

Το Brandstorm είναι ο παγκόσμιος διαγωνισμός καινοτομίας για φοιτητές και φοιτήτριες, που πραγματοποιεί η L’ Oréal ήδη από το 1992.

Η φετινή θεματική του διαγωνισμού αφορά τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος με λιγότερο πλαστικό στη βιομηχανία της ομορφιάς, δηλαδή ενός μέλλοντος που πιθανόν βρίσκεται στα δικά σου χέρια και στα χέρια της ομάδας σου.

Η βιωσιμότητα στο επίκεντρο του φετινού διαγωνισμού

Η προστασία της βιοποικιλότητας, μέσα απ’ την υιοθέτηση περισσότερο βιώσιμων πρακτικών παραγωγής, η ανάληψη υπεύθυνων πολιτικών εξόρυξης των πρώτων υλών και η βελτιστοποίηση των συσκευασιών, αποτελούν τους βασικούς στόχους – κλειδιά της L’ Oréal για τις βιώσιμες καινοτομίες.

Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος του φετινού Brandstorm: Να γεννηθούν νέες ιδέες, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι πιο βιώσιμες καινοτομίες, που θα θέσουν από κοινού τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον στην παραγωγή προϊόντων ομορφιάς.

Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός και o παγκόσμιος τελικός του φετινού Brandstorm

Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσμενείς, αλλά και πρωτόγνωρες συνθήκες, που βιώνει ο πλανήτης μας τον τελευταίο καιρό, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού covid-19, η ομάδα L’Oréal Brandstorm αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον ελληνικό και παγκόσμιο τελικό του φετινού διαγωνισμού μέσω διαδικτύου. Με αυτό τον τρόπο, δίνεται στους συμμετέχοντες η δυνατότητα να συναντηθούν και να επικοινωνήσουν ψηφιακά με κορυφαία στελέχη της L’Oreal, αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και, γιατί όχι, έχοντας την προοπτική ακόμα και να συνεργαστούν μαζί τους στο μέλλον.

Για να ξεχωρίσεις στον φετινό διαγωνισμό, θα κληθείς να βρεις καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις, οι οποίες θα μεταβάλλουν τις συμπεριφορές των καταναλωτών και θα βοηθήσουν όλο τον κόσμο να καταλάβει πόσο σημαντική είναι τελικά η μείωση της χρήσης πλαστικού.

Στην προσπάθεια αυτή, οι διαγωνιζόμενοι/-ες δε θα είναι μόνοι τους, αντιθέτως θα έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη που μπορεί να τους παρέχει η L’Oréal, μέσω e-learning, e-coaching, e-mentoring και e-networking, αλλά και την ευκαιρία για πολύ στενή επικοινωνία με στελέχη της L’Oreal για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό

Στον φετινό διαγωνισμό του Brandstorm, μπορούν να πάρουν μέρος σπουδαστές και απόφοιτοι πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο, από κάθε περιβάλλον και κλάδο εξειδίκευσης, είτε πρόκειται για επιστήμες στον τομέα του σχεδιασμού, είτε για σπουδές στη μηχανική ή στις επιχειρήσεις.

Οι φοιτητές, θα κληθούν να δημιουργήσουν ομάδες των 3 ατόμων, προκειμένου να παρουσιάσουν την πιο καινοτόμο ιδέα, να βρουν ένα έξυπνο επιχειρηματικό πλάνο και να μάθουν περισσότερα για τη σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς, από τους ειδικούς της L’ Oréal, όπως στελέχη ανθρώπινου δυναμικού (HR) και μάρκετινγκ.

Αιτήσεις συμμετοχής στο Brandstorm

Οι αιτήσεις για τον φοιτητικό διαγωνισμό Brandstorm της L’ Oréal Hellas έχουν ανοίξει και οι φοιτητές μπορούν να καταθέσουν τις on-line προτάσεις τους στην πλατφόρμα μέχρι τις 14 Απριλίου 2020. Η κατάθεση περιλαμβάνει 5 slides powerpoint (στα αγγλικά) & 1 Video διάρκειας 5 λεπτών max.

Επειδή, λοιπόν, η πρόκληση είναι ακόμη σε εξέλιξη και η προοπτική ενός υποσχόμενου μέλλοντος παραμένει, αξίζει να ζήσεις όλη την εμπειρία του Brandstorm και να αρχίσεις να διαμορφώνεις από τώρα μια νέα καριέρα, γνωρίζοντας τα στελέχη της L’ Oréal στο διαδίκτυο, παρακολουθώντας σεμινάρια e-learning και αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες της online καθοδήγησης.

Άλλωστε, όπως και σε κάθε Brandstorm, έτσι και φέτος, η L’ Oréal έχει την ευκαιρία να γνωρίζει νέα ταλέντα που βρίσκονται ανάμεσα στους φοιτητές που συμμετέχουν και μάλιστα προσλαμβάνει παγκοσμίως περίπου 150-200 εργαζομένους τον χρόνο από τα ταλέντα αυτά!

Η ομάδα L’Oréal Brandstorm θα παρακολουθεί προσεκτικά τις προτάσεις των φοιτητών μέχρι τον τελικό γύρο, ωσότου να φτάσει ο παγκόσμιος τελικός που θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου.

Μείνετε σπίτι! Παραμείνετε ασφαλείς και εμπνευσμένοι! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;