La Casa de Papel: Κυκλοφόρησε το teaser της 4ης σεζόν
Δείτε εδώ το teaser βίντεο της τέταρτης σεζόν του La Casa de Papel

Η 4η σεζόν της δημοφιλούς Ισπανικής σειράς, La Casa de Papel, επιστρέφει στο Netflix και μόλις κυκλοφόρησε το νέο teaser.

Οι αγαπημένοι ήρωες επιστρέφουν από τις 3 Απριλίου και πάλι στις μικρές οθόνες, ενώ το νέο teaser κορυφώνει την αγωνία πριν την πρεμιέρα.

H ομώνυμη ισπανική σειρά αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix και, από την πρώτη κιόλας της σεζόν, έκανε άπαντες να μιλάνε για την ασύγκριτη κινηματογραφική ληστεία στο βασιλικό Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης.

Φορώντας τις κόκκινες στολές τους και τη μάσκα του Σαλβαδόρ Νταλί, η οποία και μετατράπηκε σε παγκόσμιο viral trend, οι 8 αγαπημένοι μας ληστές, Βερολίνο, Ελσίνκι, Τόκιο, Μόσχα, Ντένβερ, Ναϊρόμπι, Όσλο και Ρίο μπουκάρουν στο ισπανικό νομισματοκοπείο για να εκτελέσουν το άψογα προμελετημένο σχέδιο του «μυαλού» της υπόθεσης «Καθηγητή» («El Profesor»), ο οποίος και κινεί τα νήματα μέσα από incognito τοποθεσία.

Απέναντί του βρίσκει τη Ρακέλ, έμπειρη αστυνομικό και διαπραγματεύτρια με την οποία θα ξεκινήσει σχέση. Στην τρίτη σεζόν της σειράς η σύλληψη του Ρίο πυροδότησε γεγονότα που έφεραν την επιτυχημένη συμμορία σε σφοδρή σύγκρουση με τις αρχές.

Δείτε το teaser του 4ου κύκλου παρακάτω:

Το La Casa de Papel 4 αναμένεται να προβληθεί στις 3 Απριλίου 2020 μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix.

Δείτε ακόμα:

ΚΟΥΙΖ: Σου δίνουμε τη σκηνή, βρες τη σειρά του Netflix!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;