Τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν θέλεις να είσαι παραγωγικός στη δουλειά
Αν θέλεις να είσαι πιο παραγωγικός στη δουλειά σου, τότε, πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αυτά τα πράγματα.

Στη δουλειά σου θέλεις να είσαι όσο πιο παραγωγικός μπορείς. Αλλά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Κάποιες μέρες μπορείς να πετύχεις άπειρα πράγματα και άλλες δεν έχεις διάθεση να κάνεις απολύτως τίποτα!

Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που τα κάνεις και σου μειώνουν την παραγωγικότητα. Είναι καθημερινά πράγματα που δεν τους δίνεις σημασία, έχουν, όμως, αρνητικές επιπτώσεις στο πόσο παραγωγικός είσαι στη δουλειά σου.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

1. Το να δουλεύεις λιγότερο μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα

Κάποιες φορές μπορείς να πιστεύεις ότι με το να δουλεύεις όλη μέρα έχει τα αποτελέσματα που θέλεις. Αλλά αυτό δεν ισχύει! Έχει να κάνει με διάφορους άλλους παράγοντες. Επίσης, αν ξεκουράζεσαι μπορεί να έχει πολύ σημαντικά αποτελέσματα στην παραγωγικότητά σου.

2. Μην κάνεις τα πάντα μόνος σου

Μπορείς να ζητάς βοήθεια από τους συναδέλφους σου όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε όλα μόνος σου. Γενικά στη δουλειά πρέπει να αφήσεις την ατομική συμπεριφορά σου στην άκρη. Πρέπει να αρχίσεις να λειτουργείς σε ένα κλίμα μεγαλύτερης ομαδικότητας.

3. Μην είσαι τελειομανής

Δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα τέλεια. Άσε τον εαυτό σου να κάνει λάθη και γενικά χαλάρωσε. Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά!

4. Σημαντική είναι ξεκούραση

Μην αφήνεις τις άδειες σου να πηγαίνουν στράφι και εσύ να δουλεύεις. Χρησιμοποίησέ τες όσο καλύτερα μπορείς για να ξεκουραστείς, να αποφορτιστείς και να επστρέψεις ξεκούραστος στη δουλειά σου.

Δες ακόμα: 5 φάσεις που περνάς σε κάθε νέα δουλειά που κάνεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;