Είναι επίσημο! "Τα Φιλαράκια" επιστρέφουν μέσω του HBO Max.

Αρκετούς μήνες τώρα, ακούγαμε έντονα για την μεγάλη επιστροφή της πολύ επιτυχημένης σειράς “Τα Φιλαράκια“. Μία σειρά που έχει αγαπηθεί από γενιές και γενιές τηλεθεατών. Μετά, όμως, την έντονη αυτή φημολογία και τις αινιγματικές αναρτήσεις του καστ της αγαπημένης μας σειράς στα social media, η HBO επιβεβαίωσε αυτό που όλοι περιμέναμε. “Τα Φιλαράκια” επιστρέφουν.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πετάς από τη χαρά σου. Όπως κι εγώ!

H HBO Max ανακοίνωσε και επίσημα τα ξημερώματα του Σαββάτου πως θα πραγματοποιηθεί ένα reunion με τους έξι αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς. Το επεισόδιο αυτό θα είναι έτοιμο τον Μάιο, και θα προβληθεί μέσα από την νέα συνδρομητική πλατφόρμα του ΗΒΟ και της Warner Bros.

Ο διευθυντής περιεχομένου του καναλιού, Κέβιν Ράιλι, δήλωσε τα εξής:

“Φαντάζομαι ότι θα μπορούσατε να το πείτε “Το επεισόδιο που όλοι συναντιούνται ξανά.

Τα Φιλαράκια παραπέμπουν σε μία εποχή που οι φίλοι, και το κοινό, μαζεύονταν για να σουν κάτι και πιστεύουν ότι αυτό το reunion θα αποτυπώσει αυτό το πνεύμα, φέρνοντας κοντά παλιούς και νέους φανς.”

Μιμούμενος, έτσι, λίγο τον τρόπο που ονοματίζονταν τα επεισόδια της σειράς. Ο τίτλος κάθε επεισοδίου ξεκίναγε με το “The one where…”.

Έχουν περάσει πάνω από 16 χρόνια, από το τελευταίο επεισόδιο του δέκατου κύκλου της σειράς “Τα Φιλαράκια”. Οι φανς, όμως, της σειράς δε σταμάτησαν να ελπίζουν ότι η σειρά θα επιστρέψει με κάποιον τρόπο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Λάδι στη φωτιά έριξε το άνοιγμα του λογαριασμού στο Instagram της Jennifer Anniston. Όμως, τα πράγματα δε σταμάτησαν εκεί, καθώς, στο παιχνίδι των υπαινιγμών μπήκαν αργότερα και οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Ο Μάθιου Πέρι έγραφε “έρχονται μεγάλα νέα” σε ανάρτησή του στο Twitter, ενώ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ προσπαθούσε να μας αποπλανήσει λέγοντας αστεία για την ανάρτηση αυτή.

Τελικά, όλα είναι αλήθεια και Ρος, η Ρέιτσελ, η Μόνικα, ο Τζόι, η Φοίμπι και ο Τσάντλερ (Σουίμερ, Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ματ Λε Μπλανκ, Λίζα Κούντροου και Μάθιου Πέρι) θα επιστρέψουν για ένα μοναδικό επεισόδιο. Και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόγραμμα δεν θα έχει σενάριο και οι έξι ηθοποιοί θα επιστρέψουν στο Stage 24, στα στούντιο της Warner Bros που γυριζόταν για χρόνια η σειρά, στην Καλιφόρνια μπροστά σε κοινό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Variety, καθένας από τους πρωταγωνιστές θα λάβει περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του σε αυτό το reunion.

Η εταιρεία που ετοιμάζει τη νέα streaming πλατφόρμα HBO Max ανακοίνωσε:

“Μετά από 15 χρόνια, 9 μήνες και αμέτρητα αιτήματα φαν σε όλο τον πλανήτη οι ηθοποιοί των “Friends” θα συναντηθούν ξανά.”

Πέρα από το special αυτό επεισόδιο, η εταιρεία εξαγόρασε έναντι του ποσού των 425 εκατομμυρίων δολαρίων τα δικαιώματα των δέκα σεζόν, για διάστημα πέντε ετών από το Netflix. Το Netflix θα αποσύρει από τη βιβλιοθήκη του τη σειρά, μόλις, κάνει πρεμιέρα η νέα πλατφόρμα.

Εμείς, πάντως, ανυπομονούμε για τον Μάιο και θέλουμε να δούμε και πάλι μαζί τους 6 αγαπημένους μας ήρωες και πρωταγωνιστές. “I’ll be there for you”, indeed!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It’s happening… ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Δες ακόμα: «Τα Φιλαράκια»: Θα τους δούμε και πάλι μαζί για ένα σπέσιαλ επεισόδιο για το HBO;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;