Άκουσε το κομμάτι εδώ!

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που έκρυβε η παραγωγή της νέα ταινίας του James Bond, «No time to die» ήταν φυσικά η Billie Eilish.

Η 18χρονη τραγουδίστρια-“φαινόμενο” της ποπ, είχε ανακοινώσει ήδη από τις 14 Ιανουαρίου, ότι πρόκειται να ερμηνεύσει το νέο τραγούδι της ταινίας έχοντας γράψει μάλιστα τους στίχους μαζί με τον αδερφό της. Με αυτό τον τρόπο, γίνεται η νεαρότερη τραγουδίστρια που έχει γράψει και ηχογραφήσει ποτέ ένα τραγούδι για την ταινία του James Bond!

Η Billie Eilish έγραψε την μπαλάντα της ταινίας, λοιπόν, μαζί με τον 23χρονο αδελφό της, Φινέας Ο’ Κόνελ, ενώ στα μέσα Ιανουαρίου δήλωσε τα εξής σχετικά με την ερμηνεία του κομματιού για τη νέα ταινία: «Μου φαίνεται τρελό το ότι θα αναλάβω το τραγούδι των τίτλων μιας ταινίας που αποτελεί μέρος αυτής της θρυλικής σειράς. Είναι μεγάλη τιμή. Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είναι το πιο cool κινηματογραφικό franchise όλων των εποχών. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη».

Υπενθυμίζουμε ότι η ταινία “No Time to Die” θα είναι και η τελευταία ταινία του 007 με τον Daniel Craig στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα και αναμένεται στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Απρίλιο.

Aκούστε το audio παρακάτω:

ΔΕΊΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Γκρέτελ & Χάνσελ»: Το Behind-The-Scenes Βίντεο της Ταινίας Αποκλειστικά στο Neolaia.gr!

Netflix: Η λίστα με τις ταινίες και τις σειρές που απαγορεύτηκαν με κυβερνητικές παρεμβάσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;