Whitney Houston: Διέρρευσε η νεκροψία της οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό της
Αποκαλύψεις που σοκάρουν σχετικά με τον θάνατο της πασίγνωστης τραγουδίστριας, Whitney Houston

Η θρυλική Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Whitney Houston, απεβίωσε στις 11 Φεβρουαρίου του 2012, τότε που βρέθηκε νεκρή στο Beverly Hilton.

Τώρα, οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό της, η έκθεση του ιατροδικαστή υποδεικνύει ότι η γνωστή ερμηνεύτρια είχε πνιγεί στην μπανιέρα της κατά λάθος, με τη χρήση της κοκαΐνης και την επιβαρυμένη καρδιά της να αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις που έγιναν χθες, φαίνεται πώς 11 από τα δόντια της διάσημης τραγουδίστριας έλειπαν. Με βάση τη νεκροψία που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Daily Mirror, η καρδιοπάθεια της Whitney Houston ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν μπλοκαρισμένη κατά 60%.

Αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της, το καυτό νερό, με το οποίο ήταν γεμάτη η μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή η σταρ, έφτανε σε θερμοκρασία τους 66 βαθμούς Κελσίου.

Η Whitney Houston, σύμφωνα με τα πορίσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, ζούσε τα τελευταία χρόνια με βαριές βλάβες σε καρδιά και συκώτι, με διάτρητη μύτη από την κοκαΐνη, φορώντας περούκα και έχοντας χάσει έντεκα δόντια.

Εμφανή ήταν επίσης τα σημάδια από χειρουργικές τομές πλαστικών επεμβάσεων στην κοιλιά της, το στήθος και τους γοφούς, ενώ μικρότερα σημάδια από παλιά τραύματα και κοψίματα ήταν διάσπαρτα σε όλο της το σώμα, πιθανώς από τους ξυλοδαρμούς που είχε υποστεί από τον πρώην σύζυγό της, Μπόμπι Μπράουν.

Η Houston ήταν 48 ετών όταν πέθανε και βρέθηκε με σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη της και σημάδια από βελόνες στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της, ενώ είχε και σημάδια στο στήθος της από πλαστική επέμβαση.

Δείτε ακόμα:

Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ (Vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;