Η μικρή Βαλεντίν εντοπίστηκε στην Γαλλία
Η 7χρονη Βαλεντίν εντοπίστηκε.

Η 7χρονη Βαλεντίν, που είναι ορφανή από μητέρα, ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον πατέρα της από το Κονγκό.

Η υπόθεση της εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν, που διερευνάται από την Αγγελική Νικολούλη. ξεκίνησε στις 23 Δεκεμβρίου. Ο πατέρας της είχε δηλώσει ότι μετά την επιστροφή τους από μία βόλτα στο Σύνταγμα, ο ίδιος ζήτησε από τη μικρή να του φέρει ένα νεράκι από το περίπτερο για να πιει ένα χάπι. Εκείνη δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι, ενώ μετά από έλεγχο στις κάμερες ασφαλείας φάνηκε ότι η μικρή Βαλεντίν δεν έφτασε ποτέ στο περίπτερο.

Παρ’ όλα αυτά ο πατέρας της δήλωσε πως πίστεψε ότι η κόρη συνάντησε κάποιον συμμαθητή της στον δρόμο, και για αυτό άργησε, καθώς και λόγω πονοκεφάλων και γρίπης αποκοιμήθηκε. Έτσι, η καταγγελία εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν έγινε την επόμενη ημέρα με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Παράλληλα, ο πατέρας δήλωσε την εξαφάνιση της μικρής την Δευτέρα, ενώ στο σχολείο η μικρή δεν είχε πάει από την Πέμπτη έχοντας μάλιστα αναφέρει ότι θα αλλάξει σχολείο. Η δικαιολογία που έδωσε ο πατέρας για την απουσία του παιδιού από το σχολείο ήταν ότι δεν είχαν να της δώσουν φαγητό για να έχει μαζί της.

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνισή της, αλλά σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Το κορίτσι εντοπίστηκε από τις αρχές στη Γαλλία, και είναι καλά στην υγεία της.

Δείτε ακόμη: Αθωώθηκε ο καθηγητής για το bullying σε τρανς μαθήτρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;